26 Nisan Pazar günü, hangi köylerdeyiz ?

26 Nisan Pazar günü, hangi köylerdeyiz..?

26 Nisan Pazar günü, hangi köylerdeyiz ?

Değerli Gazete Saros okurları ve takipçileri,

sizlerin yoğun ilgi ve desteğiyle, bildiğiniz üzere bir süredir,
“Gazete Saros Haberleri” Facebook sayfamız ve “Gazete Saros Youtube” kanalımızda, Saros’umuzun ilçelerini, belde belde, köy köy dolaşıyoruz.



Köylerimizden gün içinde canlı yayınlar gerçekleştiriyoruz.



Hem gurbette yaşayan hemşehrilerimizin memleket özlemini dindirmeye çalışıyor hem de zorunlu olarak eve kapandığımız şu dönemde memleketimizden görüntüler paylaşarak, bir nebze de olsa can sıkıntısına deva olmaya çalışıyoruz.



Korona günlerinde, İpsala, Keşan ve Enez’in tüm köylerinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından artık Meriç ilçemizdeyiz.

Önümüzdeki süreçte Meriç ilçemizin köylerinden görüntüler, canlı yayınlar ve röportajlar paylaşmaya devam edeceğiz.




Bilindiği üzere Nisan ayının içerisinde Meriç merkez ve Meriç’e bağlı; Adasarhanlı, Küplü, Subaşı ve Hasırcıarnavut’tan canlı yayınlar gerçekleştirmiştik. Ve yayınlarımız sizler tarafından yoğun ilgi görmüştü.



İşte sıradaki MERİÇ köylerimiz;



BÜYÜKALTIAĞAÇ
KÜÇÜKALTIAĞAÇ
YENİCEGÖRECE
SAATAĞACI
AKINCILAR
PAŞAYENİCE
YAKUPBEY
KÜPDERE
KAVAKLI
OLACAK

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vural kurt
Vural kurt - 4 yıl Önce

Ben mericli olarak ilcemizde hayvancilik ve tarim ve sanayinin olmadigindan doiayi buyuk bir goc olmustur ki goc gun gectikce devam edecektir . Uzunkopru ona keza ayni durumda . Olaya birde soyle aciklik getirelim bu yazdığım iki ilcede yasayan insanlarin bir kisminin hayvani tarlasi olduğunu ve bir kismininda her ikisininde olmadigi ortadadir bu ozellikle roman halkı yoksul mülkü olmayandir bu iki ilce buyuk bir sorunla karsi karşıyadır yetkilerin ve önde gelenlerin bu olaya acil olarak mudahele etmesi gerekmektedir . Önerim yetkililerin hem ciftci olani hemde işsiz halki düşünerek gida yönünde sanayileşme olmalıdır. Her iki kesim de memnun kalacaktir. Sizlerden saros gazetesi olarak bu yazımı ve fikrimi yayinlamanizi cok ama cok rica ederdim saygilar.

SIRADAKİ HABER