Güzel Parti Genel Başkanı; “halk gerçekten perişan vaziyette”

Güzel Parti Genel Başkanı; “halk gerçekten perişan vaziyette”

Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, Gazete Saros’a konuştu.
Başkan Akbulut, son yaşanan gelişmeleri gazetemize değerlendirdi.
Akbulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Ülkemizde birçok iktidar gördük, halkın bu kadar ezildiğini, fakirleştiğini ve çaresiz kaldığını bu iktidarda gördük.
Halk aç, ziyan, sefil durumda. Kendilerini iktidara taşıyan bu halka kuru ekmeği reva görenler, aynı gece sarayda sazlı sözlü binbir çeşit yemeklerle dolu masalarda misafir ağırlayanlar, önümüzdeki seçimde makarna yerine kuru ekmek dağıtacaklar ?
Çünkü “halka kuru ekmek yiyen karnını doyurur” sözü, meclis tutanaklarına da geçmiştir. Artık biz böyle bir söz söylemedik diyemezsiniz.
Halk gerçekten perişan vaziyette. Çünkü asgari ücret artık ülke genelinde normal bir ücret kabul edilmiştir. Asgari ücret, açlık sınırının altında. Açlık sınırı altında maaş alan bir aile inanın kuru ekmek dahi bulamıyor. Olsun, bu halk yerine sizler yiyorsunuz ya, siz yedikçe bu halkın karnı doyar.
Yiyin efendiler yiyin. Maalesef ülkemizde gelir dağılımındaki adaletsizlik ayyuka çıkmıştır. Birçok yandaş en az 4, en çok 10 yerden maaş alırken, iş bulamayan, çocuklarına, evine ekmek götüremeyen anneler, babalar ne yapsın ? İşi olmadığından dolayı evlenemeyen yüzbinlerce genç ne yapsın ? Olsun, sizler 5 ayrı yerden maaş alıyorsunuz ya. Bu halk aç mı, susuz mu, sefil mi önemli değil. Önemli olan sizlerin ceplerinin dolu olması, sizlerin servetlerine servet katması. Sizler daha önemlisiniz. Gariban halk ne olursa olsun, seçimden seçime 1 koli verdiniz mi, nasıl olsa oylar gelir. Çünkü bu halk makarnaya muhtaç kalmış. TÜİK verileri, gerçek enflasyonu yansıtmıyor. Gerçek enflasyonu yansıtsa ve sizlerde maaşlarınıza enflasyon oranında zam yapsanız bu halk böyle aç kalmazdı. Önümüzde bir asgari ücret tespit komisyonu var. Gelin hatanızdan vazgeçin. Madem elhamdülillah Müslüman insanlarız, Diyanet İşleri Başkanı’nın Ramazan ayında açıklamış olduğu fitre hesabı ile insanların asgari ücretlerine zam yapın. Fitre hesabına göre, bir kişinin sabah ve akşam yiyeceği 27 TL. 4 kişilik bir aile, 3.240 TL yapmaktadır. Asgari ücreti en az 3.240 TL yapınız. Bu hesapta öğle yemeği parası yok. Öğle yemeği yemesin bu halk, siz yiyorsunuz ya. Ejder meyveleriniz var, bu halk çocuklarına elma portakal almasın. Bir yerden bir yere gideceği zaman minibüse, dolmuşa binmesin. Sizler 5 ayrı uçakla, bir yerden bir yere gidiyorsunuz ya, Cuma namazına giderken, yüzlerce makam aracıyla camiye gidiyorsunuz ya, olsun bu halk yayan yürüsün. Sizin canını sağ olsun. Siz var olun. Sizler yaşayın. Bu halk önemli mi ?
Güzel Parti olarak iktidarda olsaydık, önce insan, önce halk, önce gariban derdik. Gelir dağılımındaki adaletsizliği muhakkak giderirdik. Yetimin hakkını yemez, hakkını hak sahibine verirdik.”
Güzel Parti Genel Başkanı Akbulut, son olarak ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu’na da yüklendi.
Akbulut, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, son yapmış olduğu grup toplantısında uyuşturucu kaçakçılığından organ mafyalarından vergi alınsın, diyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gayrimeşru işleri yasallaştırıp, bunlardan hükümet vergi mi alsın, vergi yasal çerçevede iş yapanlardan alınması gerekir, gayrimeşru iş yapan her kim olursa olsun mal varlıklarına el konulmalı. Çünkü bu işleri yapanlar insanların canlarına kast etmiş geleceklerine mahvetmiş suçlulardır
” diyerek, sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadriye cayirli
Kadriye cayirli - 3 yıl Önce

Mrh insanlar kuru ekmek yiyorsa ac deyişler demek bu tc mecliste konusula.n utanç verici bir cevap tir demek vatandaşa bunu layık görüyorlar askeri ücrete gelince zaten açlık sınırları içersinde olan halk bunada razı fakat al azirda bir iş imkanıda bulunmamakla beraber insan sefalet içersinde özellikle roman vatandaşlar imkansizlikla ve çaresiyle kaygı içersindedir bu güzel partimiz inşAllah bizlere güzellikler getirir

Gülcan Uçakdağ
Gülcan Uçakdağ - 3 yıl Önce

Okadar güzel ifade etmişsiniz ki sayın başkanım üzerine söylenicek söz yok ama bu iktidarda muhalefette zamanı geldiğinde yaptıklarının karşılığı nı görücegine inanıyorum saygılar

VACİT KARAGÜLMEZ
VACİT KARAGÜLMEZ - 3 yıl Önce

SAYIN GENEL BAŞKAN ŞU ANDA PANDEMŞM SÜRECİNDEYİZ VE ŞU AN İŞSİZLİK VE İŞİNDEN ÜCRETSİZ İZİN ALTINDA O KADAR HİÇ GELİRİ OLMAYAN İNSAN O KADAR ÇOK Kİ, BU YÜZDELİK OLARAK SON ZAMANLARDA ARTMIŞTIR. AYRICA GÜNLÜK ÇALIŞANLAR VE KÜÇÜK İŞLETMELERDE VE ESNAFIN YANINDA ÇALIŞAN SGK SI OLMAYAN HER EVDE EN AZ BİR KİŞİ OLUP, BU DA AİLENİN HİÇ BİR YERDEN GELİRİ OLMAYAN DURUMA DÜŞÜRMÜŞTÜR.PANDEMİM SÜRECİNDE HÜKÜMET HALKI YALNIZ BIRAKMIŞ VE ANAYASANIN 12-16 MADDELWRİNDE BELŞRTİLEN KİŞİ HAK VE ÖDEVLERİNİ YERİNE GETŞREMENEKTEDİR.İKTİDAR BU KONUDA ETKİLİ HİÇ BİR REGÜLASYON YAPMAMAKTADIR.BU YÜZDEN İKTİDAR KENDİ EKONOMİK İKTİDARINI HALKIN EKONOMİK İKTŞDARINDAN İEKONOMİK İKTİDARINDAN ÜSYÜN TUTMAKTADIR. BŞR AN ÖNCE HALKIN EKONOMİK İKTİDARI İÇİN BİR AY TAM KAPANMA DURUMUNA GEÇMEMİZ GEREKİYOR.MİLLET ZATEN BİR YERDEN GELİRİ YOK.
ZATEN EVDEYİZ. GELİRİ OLAN AZINLIK DA VİRÜSÜ DOLAŞTIRMAK VE ONLARA HİZMET EDİLMEKTEN VAZGEÇİLMELİDİR.... @

genel sekreter
genel sekreter - 3 yıl Önce

ulusalci Ataturkcu Turk milliyetcisi ulusalci yol partisi kurulmustur
resmi internet adresimiz
https://ulusalciyolpartisi.tr.gg/

Hüsamettin camuz
Hüsamettin camuz - 3 yıl Önce

Sayin başkanım hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER