Haluk Levent’ten “Saros Körfezi” çağrısı

Haluk Levent’ten “Saros Körfezi” çağrısı


Hafta sonu tatili nedeniyle Erikli’deki evine gelen Sanatçı ve Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent, Erikli’de bir grup arkadaşı ile bir araya geldi.

Levent, Ahbap Keşan Başkanı Nuray Sönmez ve eşi Erdem Sönmez, Ahbap Keşan Yönetim Kurulu Üyesi – Gazeteci Erdoğan Demir, Saros Gönüllülerinden Mürşide Çoban, gazetemiz genel yayın yönetmeni ve Keşan FM radyo programcısı Orçun Oğuz ve Keşan Postası Sitesi Sahibi Alpcan Demir ile bir araya gelerek sohbet etti.

Erikli Bağbozumu Cafe’de gerçekleşen buluşmada konuşan Haluk Levent, Keşan ve Erikli’ye her geldiğinde dostları ile bir araya gelmeye çalıştığını belirterek “Dostlarla buluşup onlarla olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Erdoğan Demir ile de uzun yıllardan beri süren bir dostluğumuz var. Kendisi benim için çok değerli bir dostumdur. Bugün de kendisi ve sizlerle birlikte olmaktan ve beni ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Açıklamalarına devam eden Levent, “Saros Körfezi dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi, öncelikle onu söyleyebilirim. 2004 yılında bu körfezin kirlenmemesi için 12 saat 5 dakikalık bir konser gerçekleştirdim. Bir dünya rekoruydu. Neden yaptık onu ? Burası kirlenmesi diye ama maalesef para babaları ve daha fazla para kazanırız düşüncesiyle doğayı yok etmek isteyen hevesliler tekrar buraya göz diktiler. Belki halkımıza ve Keşan’da oturanlara, burada ticaretin önünü açın, insanlar ekmek yiyecek gibi düşündürebilirler, hayır, kesinlikle öyle bir şey yok. Burada kimse ekmek falan yemeyecek. Ekmeği sadece onlar yiyecekler. Halkın hiç birinin ekmek yiyeceği yok. O nedenle bari burası kirlenmesin. Burası tertemiz kalsın ki, çocuklarımıza bir miras bırakalım. Dünya’nın kendi kendini temizleyen en güzel denizini mahvetmeyelim. Ne için mahvedeceğiz ? Bir şirket yıllık 10 milyon dolar kazanacak diye buraları mahvedeceğiz. Buraları mahvetmeyelim” diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER