İpsala Belediyesi’nden kiracılarına müjde

İpsala Belediyesi’nden kiracısı olan işletmelere iyi haber..

İpsala Belediyesi’nden kiracılarına müjde

İpsala Belediyesi pandemiden dolayı mağdur olan kiracılarını unutmadı. İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın önerisiyle meclis toplantısında alınan karara göre; belediyenin kiracısı olup, dükkanı kapalı olan esnaflardan 3 ay boyunca kira alınmayacak, dükkanı yarı açık olan esnafların kiralarına ise yüzde 50 indirim yapılacak.
Ayrıca belediyenin kiracısı olmayan fakat dükkanı kapalı olan esnaflar için de destek konusu bir sonraki meclis toplantısında karara bağlanacak.

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail kenar
İsmail kenar - 3 yıl Önce

Onurumuz ve gururumuzsun
Sayın başkanım cani gönülden tebrik ediyorum gönlünüze ve kalbinize İpsala
Başkanı olarak yakışanı yapıyorsunuz
Görevinizde başarılar diliyorum başarıların devamını büyük Allah'ım dan dua ediyorum

Şaban Tereci
Şaban Tereci - 3 yıl Önce

Ülkemizin de içinde bulundugu bu sıkıntılı dönemleri aşmamız için bu tarz duyarlı davranışlara çok ihtiyacımız var malesef keşke bu tarz davranışlar Tüm ülkemizde yaygınlaşsa ve Devletimiz tarafındanda bu konu ele alınsa çifçi magdur emekli magdur öğrenci magdur saglık çalışanları magdur asgari ücret li magdur Ülke halkı bunları hak etmiyor daha duyarlı olmaları dilegiyle Sn Başkan Abdullah beyi ve mejlis üyelerini kutluyorum çok isabetli bir karar bence başarılarının devamı dilegiyle kutluyor ve ipsala halkına hayırlı olsun diyorum

SIRADAKİ HABER