İpsala’da vaka yok, peki ya Keşan’da ?

Keşan halkı tedirgin..

İpsala’da vaka yok, peki ya Keşan’da ?

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, yaptığı açıklama ile bilgi kirliliğinin önüne geçti.
Bilindiği üzere korona virüsü salgını ile aslı astarı olmayan sosyal medya sayfalarında, çok sayıda asılsız haber yer almış ve İpsala ilçesinde çok sayıda korona virüs vakasıolduğu iddia edilmişti.
Kaymakam Aslantatar yaptığı açıklama ile o iddiaların hepsini çürütmüş oldu.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’ın işte o açıklaması;
“Sevgili İpsalalılar..”
“1 ay önce Çin’de başlayıp tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit etmeye devam eden ve pandemi olarak nitelendirilen Corona virüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak için bütün tedbirler alınmaktadır.
İpsala olarak 1 aydan beri yoğun bir denetim ile sizlere “evde kal” çağrıları yaparak bu virüsten şükürler olsun korunmayı başardık.
Sizlere merkez, belde ve köylerdeki vatandaşlarımıza gösterdiğiniz duyarlılık nedeniyle teşekkür ederiz.
Biraz daha gayret göstererek evlerimizde kalmaya devam edersek, birbirimize sarılacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyoruz.
İpsala’mızda şu anda herhangi bir Covid 19 pozitif vakası bulunmamaktadır.
Sizlerden bu hastalığın bizlere bulaşmaması için tedbirlerimize almaya( el yıkama, odaları havalandırma, kolonya, dezenfektan kullanımı gibi) ve kesinlikle evlerden çıkmayarak biraz daha sabırlı olmaya davet ediyoruz.
1 aydan beri gece gündüz mesai yaparak bu sürece katkı sağlayan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, evlerinde kalarak bizlere destek olan vatandaşlarımıza selam ve hürmetlerimi iletiyorum.”
Enis ASLANTATAR
İpsala Kaymakamı

Aslantatar’ın açıklamasının ardından ise gözler hiç şüphesiz komşu ilçe, Keşan ilçesine çevrildi.
Edirne’nin, merkez ilçeden sonra en büyük nüfusa sahip ve en yoğun ticari hareketliliğine sahne olan ilçesinde henüz resmi bir açıklama yapılmamış olması ise Keşan halkında tedirginlik yaratıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER