Keşan Akhoca köyünden şikayet var !

Keşan Akhoca köyünden şikayet var..

Keşan Akhoca köyünden şikayet var !

Ülke olarak pandemi süreciyle birlikte zor günlerden geçtiğimiz şu dönemlerde hijyen ve temizlik konusu hiç şüphesiz ki çok önem arz ediyor.
Fakat su olmadan da hiçbir şey olmuyor.
Bazı köylerimizden de bu kapsamda gelen şikayet mektuplarını sizlerle paylaşıyoruz.
Sizler de yaşadığınız sorunları bizlere iletebilir, haber olarak gazetemizde yer almasını sağlayabiliriz.
Keşan Akhoca köyünden bizlere ulaşan bir okurumuz, şikayet mektubunda şu ifadelere yer verdi;
“İyi günler, Keşan Akhoca köyünden yazıyorum. Uzun yıllardır bu köyde oturuyorum. Ortalama 7 senedir, 10 gün sular var ise 5 gün yok. İnsanlar bıkmış durumda. İlgilenen yok, muhtar görevlerini yeterince yapmıyor. Yapılması gerekenler yapılmıyor. Böyle bir salgın hastalık varken sular yok. Nasıl insanlardan dezenfekte beklenebilir ? Beş gün susuz kalmak ne demek. Bir hafta gelmediği oluyor. Lütfen bununla ilgili de bir yayın yapar mısınız ? Rica ediyorum. Gerekirse haber yapın. Köyde herkes bundan çok memnun kalır. Çölde yaşamıyoruz. Biz 2020 yılındayız. İnsanların hali berbat. Susuz yaşıyoruz. Su kıtlığı varmış gibi hayat sürüyoruz. İnsanlar hayvanlarına bakıyorlar. Ellerini yıkamak için su taşıyor. Tarlada çalışıyor. Banyo yapmak için su kaynatıyor. Böyle bir yaşam mı olur ? Hangi çağdayız ? Köyümüzün mutlaka güzel yanları da var ama bu yıllardır uğraştığımız bir sorun. İnsanların uğraştığı yetkililerin çözüm getirmediği, muhtarın ilgilenmediği bir durum. Sesimi her yerden duyurmak istiyorum ben. Cahil bir insan değilim. Devlet memuru anne ve babanın kızıyım.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan DALKIRAN
Hasan DALKIRAN - 4 yıl Önce

55 Yaşındayım,bildim bileli köyümün yegana idame eden kanayan yarasıdır su meselesi.Arkadaşıma bu konuyu dile getirdiği için ayrıca teşekkür ederim.Saygılar sunuyorum.

Bahattin yürümez
Bahattin yürümez - 4 yıl Önce

Arkadasin dedigi gibi su sorunumuz ic bitmedi böyle gidersede ic bitmeyecektir

Hayrettin ortaç
Hayrettin ortaç - 4 yıl Önce

Daha öncede hiç sikayette bulundunuz mu ben umuyorumki yeni yönetim mutlaka ilgilenecektir tabiki susuzluk çok kötü

SIRADAKİ HABER