Ak Parti İpsala’dan 19 Mayıs açıklaması

Ak Parti İpsala’dan 19 Mayıs açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi İpsala İlçe Başkanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunum törenine katılmamasının ardından ilk açıklama İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’tan geldi.
İlkdoğmuş, gazetemize yaptığı özel açıklamada; “süreçle ilgili kesinlikle yanlış anlaşılan bir durum var. Atatürkçülüğümüzü kimse sorgulayamaz. En iyi Atatürkçü, bizlere göre vatanını en çok seven, memleketine en çok hizmet eden, memleketine çivi çakan insandır. Ülkemiz, 18 yıllık kesintisiz hizmet yolculuğu ile 100. Yıl hedeflerine aralıksız koşuyor. Bizler de Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, kutlu davamıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Konuyla ilgili Valilikten bizlere ulaşan yazıda şu ifadelere yer verilmektedir; “TBMM’de grubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin talepleri halinde, çelenk sunma programına çelenk sunma hariç olmak şartıyla ve en fazla 10 kişilik katılım sağlayabilmesi” açıklanmıştır. Gayet net ve açık bir ifadedir.”
Açıklamalarına devam eden İlkdoğmuş; “Edirne Valiliği’nden bizlere ulaşan resmi yazıya istinaden çelenk sunumumuz icra edilmemiştir. Bu konuyla ilgili kimsenin aklında bir tortu dahi kalmasın. Burası İpsala, burası Edirne. Burası Trakya. Hep beraber İpsala’mız için çok çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bedri kaynak
Bedri kaynak - 4 yıl Önce

Sayın ilçe Başkanımız.Hakan ilkdoğmuş bildiğiniz üzere kötü dönemden geçiyoruz. Önüne gelen AKP ye saldırıyor.Öküz altında buzağa aranıyor. Bırakın Valiyi ilk önce sizlerin orada olmanız gerekiyordu. Dönem çok hassas canımız sıkılmasın. Yani üzülmeyelim.saygılar

SIRADAKİ HABER