Keşan Devlet, Özel Keşan ve Özel Konak Hastanesi'ne teşekkür

Keşan Devlet, Özel Keşan ve Özel Konak Hastanesi'ne teşekkür


Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni, Keşan FM Radyo Programcısı ve Detay Hasar Danışmanlığı Tic. Ltd. Şti. Trakya Bölge Müdürü Orçun Oğuz’dan teşekkür mektubu.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Oğuz, kısa bir süre önce babasının geçirmiş olduğu rahatsızlıktan ötürü tedavi sürecinde yanlarında olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

“Zorunlu Açıklama ve Teşekkür
Öncelikle herkese merhabalar;

Babamın 2 Mayıs Cumartesi günü Keşan'da geçirdiği ciddi solunum ve kalp rahatsızlığı (Kalp damar tıkanıklığı) sonucu, ilk müdahalesini gerçekleştiren Keşan Devlet Hastanesi Acil Servis ekibine, akabinde ilk tetkikleri ve tanıyı gerçekleştiren Özel Keşan Hastanesi Kardiyoloji ve Dahiliye servisi ekiplerine ve son olarak anjiyo & stent işlemini gerçekleştiren Özel Konak Hastanesi (İzmit) Kardiyoloji biriminden, değerli hocam Dr. Yüksel Ağca'ya ve TÜM SAĞLIK çalışanlarımıza, aile olarak çok teşekkür ederiz.

Onun dışında, İzmit'teki tedavi sürecinde yanımızda olan Genel Müdürümüz Erkan ağabeyime ve haber vermesem dahi, kendisi bir yerlerden öğrenip, bana ulaşan, ağabeyimiz CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya sonsuz teşekkürler.
Ukalalık olarak algılamayın lütfen ama sevdikleriniz için lütfen sigaraya veda edin..
Önce Sağlık..”

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2020, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER