CHP Uzunköprü’den köylere maske dağıtımı

CHP Uzunköprü’den köylere maske dağıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uzunköprü İlçe Örgütü, Covid-19 Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Uzunköprü’ye bağlı tüm köylerdeki vatandaşlara ve esnafa ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.
CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner’in başkanlığında gerçekleşen maske dağıtımına CHP Edirne İl Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuz Atasayarlar ve Ulaş Özgen’in yanı sıra CHP Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Armağan Küçün ile Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.
CHP Uzunköprü İlçe Örgütü, dağıtım sırasında şahıs başına 6 adet maske veren CHP Uzunköprü İlçe Örgütü toplam olarak 9.250 Adet Maske dağıtımı gerçekleştirdi.
İlçe Başkanı Muammer Çetiner, maske dağıtımı hakkında yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “E-Devlet şifresi, PTT dağıtım kanalı, Sağlık Bakanlığı, kod, kısa mesaj, eczane teslimatı derken bir türlü vatandaşa ulaşamayan maskeleri, Belediyemizin dağıtımı ile koordineli olarak CHP Uzunköprü İlçe Örgütü adına, Gençlik Kollarımızla birlikte tüm köylerimize dağıtımını yapıyor. Dağıtım esnasında kimseyi ötekileştirmeden Yalnız üyelerimizin değil, maskeye ihtiyacı olan herkesin yanındayız mesajı veren CHP örgütü, bu işi seçim yatırımı olarak görmediklerini insana insanca davranmanın örneğini sergilediklerini vurguladılar.
Korona virüs salgınına karşı dünyada bir örgütlenme olduğuna dikkat çeken CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner, “Bu hastalık ne zengini ne de fakiri tanıyor, dünya liderlerinde bile bu hastalık var. Bu nedenle CHP İlçe Başkanlığı olarak karınca kadarınca gücümüz yettiği süreç içerisinde halkımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Zaten biz cumhuriyeti kuran bir parti olduğumuz için cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasından yanayız. Biz bugün varız yarın yokuz, ancak çocuklarımızın mutlu ve özgür bir şekilde yaşaması tek temennimiz. Mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Hep birlikte başaracağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Uzunköprü Barış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER