Keşan sahipsiz mi ? Ambulans bakın kaç dakikada geldi..?

Keşan sahipsiz mi ? Ambulans bakın kaç dakikada geldi..?

Kış mevsimini Keşan’ın sahillerinde geçirecek vatandaşlar, Keşan Belediyesi’nin mücavir alanlarına ilgi istedi.
65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan kişilerin halen sahillerde olduğunu dile getiren sakinler, sosyal medya üzerinden bölgeye sağlık istasyonu istedi.
Edinilen bilgiye göre Yayla Sahili’nde ikamet eden bir kişi, rahatsızlanarak beyin kanaması geçirdi. Durumu ihbar eden diğer vatandaşlar ise giderek kötüleşen hastanın tedavisi için ambulans istedi.

Ancak iddiaya göre, çağırılmasının ardından bölgeye ancak 35 dakika sonra ambulans Yayla Sahili’ne gelerek, hastayı alabildi.
Yaşanan durum üzerine, Yayla Sahilinde yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi. Kışı burada geçireceklerini belirten vatandaşlar, durumun aciliyetinin ve ciddiyetinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirterek bölgeye sağlık istasyonu istedi.
Bununla birlikte bölgede çok sayıda eksiğin bulunduğunu kaydeden vatandaşlar; mücavir alanların da Keşan merkezine olduğu kadar ilgi ve hizmet görmesini istediklerini belirtirken, kronik hastaların ve 65 yaş üstü vatandaşların da yaşadığı Yayla sahili için yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi.

Kaynak: Keşan Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER