Ak Parti Keşan İlçe Başkanı kim olacak ?

Ak Parti Keşan İlçe Başkanı kim olacak ?

Ak Parti 7.olağan genel kurul kapsamında, pandemi nedeniyle ertelenen ve normalleşme süreci ile birlikte, 13 Eylül Pazar günü yapılacak Keşan ilçe kongresinde, ilçe başkanlığı seçimi için aday belirleme çalışmalarında önemli bir adım atılıyor.
Ak Parti Keşan ilçe başkanlığı için aday belirleme çalışmaları için, 31 Ağustos Pazartesi günü Edirne koordinatörü İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca başkanlığında toplantı düzenleneceği öğrenildi.
Pazartesi günü ilçe başkanlığı binasında saat 14:00’de başlayacak ve saat 20:00’ye kadar sürecek toplantıya Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan Belediyesi Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yanı sıra, eski ilçe başkanlarının ve il genel meclis üyelerinin, Keşan ilçe başkan adayını belirlemek için görüşleri alınarak, aday belirleme konusu masaya yatırılacağı bilgisi alındı.
Toplantıda, AK Parti Keşan ilçe başkanlığına aday adaylığını açıklayan Adnan Vural, Tolga Saltık, Serkan Balcıoğlu ile birebir görüşüleceği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Ak Parti ilçe başkanlığı için, birkaç kişinin daha ilçe başkanlığına aday olabileceği, gelen bilgiler arasında.
Toplantıya katılacak olan siyasileri, AK Parti Keşan ilçe başkanı Gürcan Kılınç tarafından bizzat davet edildiği öğrenildi. Başkan Gürcan Kılınç’ın, yapılacak olan Keşan kongresinde ilçe başkanlığına adaylığı konusunda, bu güne kadar herhangi bir açıklama yapmaması da dikkat çekmişti.

Kaynak: ozgurgundemtrakya.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER