Enez Belediyesi, hizmette atağa kalktı

Enez Belediyesi, hizmette atağa kalktı

Gazete Saros’a özel açıklamalarda bulunan Enez Belediyesi Başkanı Özkan Günenç, göreve gelmelerinin ardından Enez ilçesinin adeta bir şantiyeye çevrildiğini açıkladı.
Sözlerine devam eden Başkan Günenç, “Enez Belediye Başkanlığı tarafından yol yapım işlemleri hızla devam etmektedir. 4 Bin metrekare asfaltlamamızla birlikte söz verdiğimiz gibi yollarımızın yapımına devam ediyoruz. İnci Sokak ve Platindere Caddesi’nin kilit taş işlemeleri ise bitmek üzere. Bununla birlikte toplamda 15 Bin metrekareyi bulan birçok yolumuzu yapmaya devam ediyoruz. Enez’imize hayırlı olsun. Enez için hiçbir zaman görevden kaçmadık ve hiçbir bahaneye sarılmadık. Enez halkı için çalışmaya, üretmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz.”
Sözlerine devam eden Günenç ayrıca, “yaz sezonunun bitmesi ve buna bağlı olarak Enez sahilindeki nüfusun azalmasıyla sahipsiz kalan sokak hayvanlarını Enez Belediyesi düzenli olarak beslemeye devam ediyoruz. Su borularından tasarladığımız, hiç bir ücret ayırmadan yaptığımız bu mama kapları ilçemizin dört bir yanında mevcut. Ekiplerimiz başıboş halde olan sokak hayvanlarını düzenli olarak besliyor. Bizlere emanet edilen canları unutmuyoruz’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER