İl Sağlık Müdürü uyardı; “kritik zamandayız”

İl Sağlık Müdürü uyardı; “kritik zamandayız”

Edirne’de korona virüs salgınına karşı alınacak ilave tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım, salgın açısında çok kritik zamana gelindiğini belirterek, kurallara uyulması çağrısında bulundu.

Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan günlük filyasyon toplantısı sonrası İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım başkanlığında Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Taştekin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selma Heves, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Fatih Selvi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Mustafa Talha Sütcü, Başkan Yardımcısı Opr.Dr. Ali Kaya, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Zehra Gülsevin Şimşek ve Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Esin Seçgin Sayhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, salgın kapsamında İlimizin son durumu değerlendirilerek bundan sonraki sürece dair İl genelinde alınacak ilave tedbirler ve yapılacak çalışmalarla ilgili konular görüşülerek planlamalar güncellendi.
Toplantıda İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım, Pandemi ile mücadelede tüm dünya da olduğu gibi Edirne ilimizde de Covid-19 yayılımı açısından en kritik zamanlara gelindiğini, kalabalık alanlardan uzak durulması, sosyal mesafe ve maske kurallarına çok ciddi ve sıkı bir şekilde uyulması ayrıca hastalığın hafife alınmaması gerekliliğini önemle vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER