İpsala Belediye Başkanı Ünsal’ın 29 Ekim kutlama mesajı

İpsala Belediye Başkanı Ünsal’ın 29 Ekim kutlama mesajı

İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal, 29 Ekim kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Ünsal, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye Cumhuriyeti asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense, ölmeyi tercih eden asil bir milletin şahlanışının ve küllerinden yeniden doğuşunun bir nişanesidir.

Türk milleti; 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya, iradesine pranga vurulmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir.
İstiklal harbimizi zafere taşıyan, cumhuriyetimize hayat veren ruh tıpkı 97 yıl önce olduğu gibi bugünde dimdik ayaktadır.
Milletimizin tüm fertleri Cumhuriyetin kazanımlarına dün olduğu gibi bugünde sahip çıkmaya devam edeceklerdir. Bağımsızlık karakteri olan böyle yüce böyle kahraman bir milletin mensubu olmaktan her zaman gurur duydum.
Bu vesile ile 1000 yıldır aziz vatan topraklarının müdaafası için toprağa düşen kahraman şehitlerimize yüce Mevla’dan rahmet diliyorum.
Cumhuriyetin banisi kurtuluş savaşının muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm silah ve dava arkadaşlarını saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER