İpsala’nın 16 yıllık eğitim kurumu, başarıdan başarıya koşuyor

İpsala’nın 16 yıllık eğitim kurumu, başarıdan başarıya koşuyor

İpsala Açı Kişisel Gelişim Kursu Halkla İlişkiler Müdürü Zehra Batmaz, Gazete Sarosa özel açıklamalarda bulundu.
Batmaz, kurumlarının 2004 yılından bu yana İpsala’da hizmet verdiğini, sadece İpsala’dan değil çevre ilçe, belde ve köylerin öğrencilerine de hizmet verdiklerini açıkladı.
Batmaz sözlerine şu şekilde başladı; “Açı Eğitim Kurumları’nın kurucusu, herkesin bildiği üzere Zeki Seymen. 16 Yıldır İpsala ilçemizde hizmet vermekteyiz. İpsala ilçemizle birlikte toplamda 4 tane şubemiz bulunmakta. Bunlar; İpsala Açı Kişisel Gelişim Kursu, Keşan Açı Kişisel Gelişim Kursu, Keşan Açı Özel Öğretim Kursu ve Keşan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu.”
Sözlerine devam eden Batmaz, “Korona döneminde hijyen, dezenfektan, başta olmak üzere her öğrencimize HES kodu aldırarak, COVİD-19 tedbirleri kapsamında en üst düzeyde hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Sınıflarımızda korona tedbirleri kapsamında yüzde 50 kuralı uygulanmaktadır.
Bu süreçte, eğitim anlamında profesyonel çözüm ve başarı odaklı yeni programlar oluşturduk. İpsala şubemizde anaokulundan başlayarak, tüm yaş gruplarına İngilizce eğitimi ve ilkokul, Ortaokul öğrencilerine kişisel gelişim kursları olarak faaliyet göstermekteyiz” korona döneminde alınan tedbirlere dikkat çekti.
Son olarak Batmaz, “ilçemiz şubesine farklı köy, belde ve ilçelerden de öğrenciler katılım sağlamaktadır. Bu çerçevede, Meriç, Meriç’e bağlı Küplü ve Subaşı beldeleri, Enez ilçesi, yine İpsala’ya bağlı Aliçopehlivan, Paşaköy, Yenikarpuzlu ve Esetçe beldelerinden de ücretsiz öğrenci servislerimiz mevcuttur. İpsala şubemizde 9 personel çalışmaktadır. Lise öğrencilerimize servisle, Keşan’daki şubemizde eğitim desteği vermekteyiz. Lise kurslarımıza katılan İpsalalı öğrencilerimizden Kerimcan Aydeniz bölge birinciliğini elde ederek, Tıp Fakültesi’ne yerleşme başarısını göstermiştir.
Kurslarımıza devam eden öğrencilerimiz bölgedeki nitelikli okullara yerleşmişlerdir. Ayrıca hizmet binamız 3 katlı olup, kameralar yardımı ve nöbetçi öğretmenlerimizin sorumluluğunda çocuklarımızın güvenliği sağlanmaktadır. İpsala’daki eğitim kalitesini yükseltmek için ilçemiz okullarını ve kurs merkezimizi desteklersek, dolayısıyla öğrenci başarısı artacaktır.
Yerelde kurslarımıza katılan tüm öğrencilerimize Açı Eğitim Kurumları’nın rehberlik grubu olarak, her öğrenciye özel koçluk sistemi projesi kapsamında bireysel rehberlik hizmetleri sunulmaktadır.
Öğrenci başarısını arttırmak için her öğrencinin yetenek ve kapasitesine yönelik özel çalışmalar yapılmakta ve bununla birlikte veli, öğrenci iletişimi sağlıklı bir biçimde sağlanmaktadır. Bu kapsamda tüm öğrencilerimize yeni dönemde de başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER