Helvacıoğlu, milletvekili adayı mı oluyor ?

Helvacıoğlu, milletvekili adayı mı oluyor ?

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan FM’de yayınlanan “Bunu konuşalım” programının konuğu oldu. Programın ilerleyen bölümlerinde Cavit Deniz tarafından bundan sonraki siyasi kariyeri hakkında kendisine yöneltilen soruyu Helvacıoğlu, “10 yıl belediye başkanı olmak için geldim, Fatma Aksal varken milletvekili olmam” şeklinde cevapladı.
Mustafa Helvacıoğlu’nun siyasi hedefleri konusunda Edirne basınında çıkan haberlere istinaden soru yönelten moderatör Cavit Deniz’in “Size biçilen çeşitli misyonlar var, Edirne Belediye Başkanlığı ve bunun ötesinde milletvekilliği gibi bununla ilgili olarak ne diyeceksiniz?” şeklindeki sorusunu Helvacıoğlu, “Bana Allah bir dönem belediye başkanlığı nasip etti; ne olacağım değil, ne yapacağım umrumda. Ben iki dönemlik yola çıktım, çok da seviyorum bu işi. Belediye Başkanlığı çok şerefli bir iş. İki dönem istiyorum, ikinci dönem geldiğinde vatandaşa gider ‘Nasıldım?’ diye sorarım. Onların ruh halini ve tavsiyelerini anlarım.” şeklinde cevapladı. Edirne Belediye Başkanlığı için Mustafa Helvacıoğlu’nun adının geçmesi konusunda ise şu şekilde konuştu: “İşim şekli değişir, yetkiler gelir ama ben bugünden nasıl söyleyeyim”

Bunun üzerine program moderatörü Cavit Deniz’in “Artık siyasette idman yapıyorsunuz, siyasete uzağım demeyin” seklindeki yorumunun ardından Helvacıoğlu şu şekilde devam etti: “Milletvekilliğine gelince benim bir tane milletvekilim var. Fatma Aksal. O vekil olduğu sürece ben milletvekili olmam. Bizde bir silsile vardır. Ben belediye başkanlığına devam ederim.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Durak
Yusuf Durak - 4 yıl Önce

Saros körfezine değer verin,sahilleri koruyun,yollar yapilsin,temizlensin,Yayladaki aritma tesisi çalistirilsin veee Dr.dr.dr.sağlikci muhakkak olmasi lazim. Saygilarimla....

SIRADAKİ HABER