İpsala Belediyesi’nden önemli açıklama

İpsala Belediyesi’nden önemli açıklama

İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal, son dönemde yerel basında çıkan haberlere ilişkin bir açıklama düzenledi.
Başkan Ünsal yaptığı açıklamada;
“Yeni Gazete’nin geçen sayısında haber yaptığı ‘Harman yeri Çöplük Olmuş’ yazısını daha önceki Yeni Gazete haberlerini okuduğumuz gibi tebessüm ederek okuduk.

İpsala Belediyesi tarafından satın alınan harman yeri 430 Ada 16 Parsel de bulunan 2 bin 286 metrekare bir alan olup, bu alan dışında bulunan mera vasfındaki alana, geçmiş dönem belediye yönetimi tarafından hafriyat döküm izni verilerek mera alanına tecavüz edilmiş, hem mera alanı küçültülmüş hem de harman yeri alanı planlandığından öte bir hafriyat döküm alanına dönüştürülmüştür.

Belediyemizce bu alana çöp ve hafriyat dökülmemesi için gerekli uğraşı veriyoruz. Buna rağmen duyarsız kişiler tarafından yapılan kaçak dökümleri engellemek için gerekli tedbirleri almaya devam edeceğiz.

Geçmiş dönem yönetimince harman yeri olarak düşünülen bu alanla ilgili yönetimimizin bir vadi olmadığı gibi bir çalışması da yoktur. Biz çiftçilerimiz için uzun yıllardır kullanılan harman yerini düzenleyerek geçtiğimiz yıl çiftçilerimizin hizmetine sunarak çiftçilerimize gerekli kolaylığı sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca ürün döküm yeri bulmakta sıkıntı çeken çiftçilerimize, eski festival alanını açarak kullanımlarına sunduk.

Tek amacı, iki fotoğrafla İpsala Belediyesi’ne muhalefet yapmak, Keşan Belediyesi haberlerini övmekten başka gayesi olmayan Yeni Gazete temsilcileri masabaşı habercilik anlayışıyla, kulaktan dolma bilgilerle haber yapacaklarına, belediyemizin ilgili birimlerinden gerekli bilgileri almayı tercih etselerdi gereken bilgiyi biz kendilerine verirdik. Bu konuyla ilgili yorumu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER