Keşan köy garajı esnafının hali ne olacak ?

Keşan köy garajı esnafının hali ne olacak ?

Keşan Belediyesi tarafından Keşan Eski Köy Garajı’nın yıkılacağının duyurulmasının ardından Keşanlı esnaflar duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti;
Ercan Savcu: “Ben burayı 2018’in 8. ayında Keşan Belediyesi’nden devraldım ve 100 bin liraya yakın yatırım yaptım ve kredi borçlarım var. Keşan Belediyesi bize yer göstermeden ‘Çık’ diyor ve mağdur durumdayız, ortada kaldık. Keşan Belediyesi’nden gelen yetkililere sözleşmemin olduğunu söylüyorum ‘Hiç bir şey ifade etmez’ diyorlar. Peki bu sözleşme ne dayanarak yapıldı? Ben bu kadar eşyayı eve mi götüreceğim? Ben çıkmıyorum. İsterse Belediye Başkanımız dozerlerle gelsin, ben çıkmıyorum çıkmamaya devam edeceğiz.” sözlerini kaydetti.
Nedim Akın: “42 yıldır buradayım. Burada çalışıyorum. 570 lira kira veriyordum şimdi 65 lira daha eklenmiş buna, hem çıkacağız hem zam yapmışlar. Yeni iş yeri bakacağız ve çıkacağız herhalde. Devlete karşı gelecek halimiz yok.”

Halil Deniz: “Salgın döneminde biraz daha süre istiyoruz. Yer bulmamıza yardımcı olunmasını bekliyoruz. Baktığımız yerler salgın sebebiyle kiralar yüksek. Yarın öbür gün işletmemiz kapatıldığında biz ne yapacağız?”

Kaynak: Keşan Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER