Prof. Dr. Mehmet Akalın, (GİK) üyeliğine aday

Prof. Dr. Mehmet Akalın, (GİK) üyeliğine aday

İYİ Parti Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın'ın adaylığının, Yüksek Seçim Kurulu’nca usulü nedenlerle düşürülmüş yerine ise 2’nci sıra adayı olan Orhan Çakırlar, 1. sıra adayı olarak gösterilmiş ve Orhan Çakırlar İYİ Parti Milletvekili olarak seçilmişti.

Daha sonra yapılan İYİ Parti 1’nci Olağan Kurultayında GİK (Genel İdare Kurulu) üyesi seçilen Prof. Dr. Mehmet Akalın, bir kez daha İYİ Parti GİK üyeliğine yeniden aday olduğunu kendi Sosyal Medya hesabından duyurdu.

“Millet bizi çağırıyor” sloganı ile 20 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan Kurultayında (GİK) Üyesi olduğunu açıklayan Akalın, mesajında “Medeniyet Yollarını Sadece Cesurlar Döşer” diyerek Kurultay’ın hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. Mehmet Akalın, kendi Sosyal Medya hesabında paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Çok kıymetli İYİ Parti mensubu dava arkadaşlarım, Öncelikle 20 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan Kurultayımızın partimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, İYİ’ler ailesine selam ve saygılarımı sunarım. Cesurlar hareketinin Lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin söylediği gibi “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” bilinciyle, emin adımlarla çıktığımız iktidar hedefine yürüyeceğimi ve Genel İdare Kurulu Üyeliğine (GİK) aday olduğumu bilgilerinize arz ediyorum. İktidara yürüyüş yolumuzda gerçekleşecek Kurultayımız Ülkemize, milletimize ve Partimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Uzunköprü Barış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER