Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 23 Ocak’ta seçime gidiyor

Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 23 Ocak’ta seçime gidiyor

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, gazetemizi ziyaret ederek, 23 Ocak Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan olağan genel kurul öncesi tüm esnafları kongreye davet etti.
Başkan Dalkıran ayrıca olağan kongrede tekrar aday olacağının altını çizdi.
2005 yılından bugüne Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı görevinde bulunan İlhan Dalkıran, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz’u ziyaret ederek, hem adaylık açıklamasında bulundu hem de tüm esnaf ve sanatkarları, 23 Ocak Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’na davet etti.
Ziyarette kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Dalkıran, “Olağan Genel Kurulu’muzu, 23 Ocak Pazar günü, İpsala Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Seçimler, demokrasinin gereğidir. Mevcut yönetim kurulu üyelerimizden Volkan arkadaşımız başkanlığa talip olmuştur. Aday olması, esnafın davasına sahip çıkması bakımından önemlidir. 2005 yılından bugüne sürdürdüğümüz göreve tekrardan talibiz. Oda başkanlığı ve yönetimi konusunda tecrübemiz var. Salonda kim kazanırsa kazansın esnaf ve sanatkarlarımız kazanmalı. Bundan yana şüphemiz yok. Seçimler sadece kongre salonunda olur. Kongre salonundan tüm esnaf arkadaşlarımızla beraber kolkola, omuzomuza çıkacağız. Bizi destekleyen, desteklemeyen herkesin başkanı olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne, her iki kurumda da liyakate önem verdik. Kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Ayrıca esnaf ve sanatkarlar odamızı kurumsallaştırma çabalarımızı sürdürüyoruz. Yeni dönemde, yeni hizmet binamızla esnaflarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diyerek, sözlerini noktaladı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2021, 18:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakkı Aksoy
Hakkı Aksoy - 2 yıl Önce

İlhan Dalkıran'in geçtiğimiz günlerde delicavus isimli Twitter hesabinin yasa dışı kumarda kaybedenler listesinde ismi vardı 15 bin dolar kaybetmişti, haberiniz var mıydı haberci bey

SIRADAKİ HABER