Bir kadın cinayeti daha..

Bir kadın cinayeti daha..

Geçtiğimiz yıllarda Keşan’da İlçe Müftülüğü Vaizesi olarak görev yapan Özlem Güneş, İstasyon Mahallesi Camisinin eski vaizi olan eşi Zülküf Güneş tarafından boğularak öldürüldü.

Korkunç cinayet, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 28 Haziran Mahallesi’nde meydana geldi. İzmit Kanlıbağ Camiinde Müezzinlik yapan 40 yaşındaki Zülküf Güneş ile boşanmak üzere olduğu 39 yaşındaki eşi Özlem Güneş arasında tartışma başladı.

Gece saat 03:00 sıralarında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine Özlem Güneş eline aldığı bıçak ile kendini savunmak istedi ve daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Zülküf Güneş’i boğazından hafif yaraladı. Bunun üzerine Zülküf Güneş eşi Özlem Güneş‘i boğarak ölümüne neden oldu.
Komşuların olayı fark etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri
Zülküf Güneş‘i gözaltına aldı.


Dehşet verici olayı incelemek için olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan işlemlerin ardından Özlem Güneş‘in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Boynundan yaralanan
Zülküf Güneş ise ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Özlem Güneş‘in eşi Zülküf Güneş ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu ve Zülküf Güneş‘in daha önce mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası aldığı bilgisine ulaşıldı.
Keşan’daki görevinden 2018 yılında ayrılan
Özlem Güneş, Keşan İlçe Müftülüğü’nde vaize olarak çalışırken aynı zamanda Keşan FM’de Diyanet Saati programlarını da, Keşan’da görev yaptığı süre içerisinde hazırlayıp sunmuştu. Eşi Zülküf Güneş ise İstasyon Mahallesi Camii Müezzini olarak görev yapıyordu.

Özlem ve Zülküf Güneş‘in iki çocuğu vardı.

Kaynak: Keşan Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER