Keşan Köy Garajı’nda sapık dehşeti

Keşan Köy Garajı’nda sapık dehşeti

Mağdurlar, araç içinde bekleyen kadınların karşısına geçerek cinsel organını teşhir eden şahsın bir an önce yakalanmasını istedi.

Keşan’da kimliği belirsiz bir kişinin zaman zaman Köy Garajı’na gelerek orada bulunan kadınları taciz ettiği öne sürüldü.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre genelde akşam saatlerinde Köy Garajı’na gelen bir şahısın, önce bir süre etrafı kontrol ettikten sonra, araç içinde otobüslerin kalkış saatlerini bekleyen kadınların camlarının karşısına geçerek cinsel organını gösterip kaçarak bölgeden uzaklaştığı belirtildi.

Genelde 1 veya 2 kişinin içinde beklediği araçların olduğu yerlere dadanan şahsın korkusu, evlerine gitmek için bölgeye gelen kadınları sardı.

Kimliği bilinmeyen bu kişinin yaptığı sapıklığı cep telefonu kameraları ile kaydeden mağdurlar, olayın ilk olmadığını ve farklı zamanlarda tekrarlandığını belirterek tek başlarına araçta bulunmaya korktuklarını belirtti.

Yüzünde maskesi ve üzerindeki montuyla kendisini gizleyen, kim olduğu bilinmeyen bu sapığa karşı bir an önce önlem alınmasını bekleyen kadınlar, bu sapığın bir an önce yakalanmasını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER