Keşanlılar, adaletsiz yardımdan şikayetçi

Keşan'da yurttaşlar, adaletsiz yardımlardan şikayetçi..

Keşanlılar, adaletsiz yardımdan şikayetçi

Keşan’da vatandaşlar, 65 üzeri ve ihtiyaç sahibi kişilere yapılması gereken yardımların gerektiği gibi yapılmadığını, dağıtımdan sorumlu mahalle başkanlarının keyfi davranıp diğer kişileri mağdur ettiklerini iddia etti.

Corona virüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve yardıma ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Türkiye ve Keşan genelinde yardım kampanyaları başlamış ve bu paketlerin halkın temel ihtiyaçlarına cevap vermesi amaçlanıyordu.

Yardımların kendilerine ulaşmadığını, görevlilerin yardımları dağıtmakta keyfi davrandığını ve bu sebeple birçok kişinin mağdur olduğunu belirten vatandaşlar isyan etti.

Konu hakkında konuşan bir vatandaş, “Yardım amacıyla oluşturulan fondaki erzakları, görevliler akşam 23.00’te mahallemize dağıtıyorlar. Biz şikayetçiyiz” dedi.

Bir başka vatandaş da, “TOKİ konutlarına ev ev dağıtıyorlar; ancak buraya gece geliyorlar. Telefon numarasını da eksik ve yanlış verdiler. Arıyoruz, numara cevap vermiyor. Sonrasında kendilerine döndüğümüzde ise telefonlarımızı açmıyorlar. Bunları yapan görevli arkadaşlar, mahallelerden görevli ve sorumlu kişiler”

Yaşanan tüm bu sorunlardan mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, yetkililerden bir an önce konuya el atmalarını istedi.

 

Kaynak: Keşan Online
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER