Nice 34 senelere Gürses Gazetesi

Nice 34 senelere Gürses Gazetesi

Uzunköprü ilçe basınının “Ağabeyi” konumunda olan ve yaptığı haberlerle gündem oluşturan, haber, baskı kalitesi ilçedeki en eski yayın organlarından biri olma özelliğini taşıyan Uzunköprü “Gürses” Gazetesi 34 yaşına girdi.
Uzunköprü “Gürses” Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İsmet Yaraşır, Gazetenin 34. yayın yılına girmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, gerek basılı yayın olarak ve gerekse İnternet Gazeteciliği olarak, bölgede takdir görmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.
İsmet Yaraşır, yaptığı açıklamada bu işi yaparken tüm basın temsilcileri gibi, çok çalıştıklarını, çok emek verdiklerini ifade ederek, “34. yaşımızı kutlarken, bundan böyle önümüze bakarak özellikle internet gazeteciğine daha fazla önem vereceğiz. Çünkü yakın çağda basılı yayın tamamen özelliğini kaybedecek ve elektronik gazeteler daha çok rağbet görecektir. Bizde Uzunköprü “Gürses” Gazetesi olarak alt yapımızı birkaç yıldan bu yana internet gazeteciliğine doğru kaydırıyoruz. Çünkü yenidünya düzeninde elektronik gazeteler daha cazip olacak, insanlar bu alana doğru daha fazla katılacak. Gazetemizin bugünlere gelmesinde pay sahibi olan herkese ve 34. yılımıza girmemiz dolayısıyla telefon eden, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden tebrik yayınlayan ve çiçek gönderen tüm dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER