TYBB Şube Başkanı Demir’den 2021 Yılı mesajı

TYBB Şube Başkanı Demir’den 2021 Yılı mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, yaptığı yazılı bir açıklama ile yeni yılı kutladı.
Demir’in açıklaması şöyle; “Bir yılı daha geride bırakmanın hüznünü yaşıyoruz. 2020 yılında dünyamızı ve ülkemizi saran Covid-19 pandemisi gazeteci meslektaşlarımız da yakından etkilerken, ülkemizde bu hastalığa yakalanan 300 meslektaşımızdan 20’si maalesef yaşamını yitirdi. Bu arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı dilerken bu hastalığı yaşayan meslektaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Gazeteci arkadaşlarımız dışında Türkiye’de 30 Aralık 2020 itibari ile de korona virüsten 209 bin 642 vatandaşımızın hayatını kaybetmiş olması da bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Korona virüsten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerken bu hastalıkla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyor ve bu illet hastalığın en kısa sürede sona ermesini diliyoruz. Vatandaşlarımızın Maske, mesafe ve temizlik konusunda da hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.
Yeni bir yıla girmenin sevincini ve mutluluğunu paylaşıyoruz, demek isterdim ama yaşanan bu korona virüs bizlere buruk bir mutluluk yaşattı maalesef. O eski yıllardaki coşkuyla yeni bir yıla giremiyoruz.
2020 yılında ülkemizde çok kötü ve halkımızı üzüntüye boğan birçok olaylar yaşadık.
2021 yılında halkımızın yaşadığı bu illet hastalıktan kurtulması, terörün, kadın cinayetlerinin yaşanmaması ve tüm dileklerin yerine gelmesini ve basın mensupları arkadaşlarımızın çok daha iyi şartlarda mesleklerini icra edebilmelerini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, barış, huzur içinde sağlık, başarı ve mutluluk dolu umutlarımızın sona ermeyeceği bir yıl dilerim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER