AK Partili İlkdoğmuş, “bunun adı emek hırsızlığıdır”

AK Parti’den İYİ Parti’ye çok sert açıklamalar..

AK Partili İlkdoğmuş, “bunun adı emek hırsızlığıdır”

Adalet ve Kalkınma Partisi İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş tarafından yapılan değerlendirmede şu açıklamalara yer verildi.
İlkdoğmuş, yaptığı açıklamada, “Öncelikle Rabbim oruçlarımızı ağız tadıyla kazasız, belasız, sağlıklı bir şekilde tutmayı nasip eylesin. Hayırlı Ramazanlar diyoruz. İlçemizin gerçekten kanayan yarası olan İpsala Devlet Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısı AK Parti İlçe Başkanı olarak şahsımın ve teşkilatımın ilk öncelik verdiği bir konuydu. Bununla alakalı da uzun süredir girişimlerde bulunmuştuk.

Siz değerli İpsalalılar’ın yaşamış olduğu sıkıntıları, başta Sağlık Bakanımıza dosya vererek, Sağlık Bakan Yardımcımızın makamına giderek, Edirne Valimize aktararak her türlü girişimlerde bulunduk.

İl Başkanımız Sayın Belgin İba ve Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal'ın son girişimleriyle de hastanemize Keşan'dan Dâhiliye, Kadın Doğum ve Fizik Tedavi bölümlerine 3 doktor görevlendirilmiştir.

Şu an hastanemizde günlük ortalama 15 hasta yatış yatmakta olup, günlük ortalama 150 kişiye de polikliniklerde hizmet verilmektedir. Herhangi bir duyuru yapmamamızın sebebi görevlendirme yapılan doktorlarımızın kalıcı hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiği içindir.

ALGI YÖNETİMİ YAPMAYA BAŞLADILAR.

Hastanede doktorların iş başı yapması nedeniyle başlayan hareketlilik İpsala’mızda memnunlukla karşılanmıştır. Daha açıklama yapmaya fırsat kalmadan İYİ Parti Milletvekili Sayın Orhan Çakırlar, İYİ Parti İlçe Başkanlığı ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal açıklama üstüne açıklama yaparak sanki doktorları kendileri getirmiş gibi algı yönetmeye başlamışlardır.

İpsala’mızda doktorların göreve başlaması nedeniyle tüm yetkililere teşekkür etmek varken; buradan siyasi nema elde etmeye çalışmak nasıl bir siyasi anlayışın ürünüdür merak ediyoruz?

İnanın sizlerle ilçemizde siyaset yapmaktan çok memnunuz. Milletvekillerinin verdiği soru önergesi ile bu işlerin olduğunu düşünenlere ben teşkilatım adına ve ilçedeki hemşehrilerimiz adına şunları soruyorum.

Atandı dediğiniz dört doktor nereden atandı?

Dördüncü doktor nerede?

Bir siyasi parti temsilcileri kulaktan duyma kahve muhabbetleri ile bir de üstüne üstlük sebebini kendilerinde araması akıl kârı değildir.

Milletvekilliği, Belediye başkanlığı gerçekten kutsal, yükü ağır görevlerdir. Bu görevlerde olanlardan iline, ilçesine eserler bırakması beklenir. Bir tek eserinizi gösterin.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sözü fazla uzatmadan İpsala’mızın kanayan yarasına neşter vuran, başta Sağlık Bakanımıza, Yardımcılarına, İl Başkanımıza, Milletvekilimize, Sağlık İl Müdürümüze, Yardımcılarına, Keşan Devlet Hastanesi Başhekimi ve yetkililere İpsala halkı adına AK Parti İpsala ilçe teşkilatı olarak teşekkür ederiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER