Emekli astsubaylardan İYİ Parti’ye ziyaret

Emekli astsubaylardan İYİ Parti’ye ziyaret

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Türkiye’nin bekasının korunmasında astsubayların da önemli görevler ifşa ettiğini belirterek, "Emekli astsubaylarımızın her zaman yanlarında olacağız" dedi.

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) yönetimini ağırladı.

Başkan Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " İYİ Parti Edirne İl Başkanlığımızın bugün çok değerli misafirleri vardı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne Şubesi Başkanı Sayın Aydın Bildiş ve kıymetli yöneticilerinin nazik ziyaretinden ve getirdikleri hediyeden dolayı çok mutlu olduk. Türkiye’nin bekasına yönelik tehdidin aşılması, Türk Milletinin güvenlik ve refahının güvence altına alınmasında önemli görevler üstlendiniz. Türk devlet geleneğini, zaferleri ve mazisi insanlık tarihiyle başlayan Türk ordusunun binlerce yılda oluşan bu ruhu ve kültürünü özümseyen, ebedi başkomutan Atatürk’ün milli mücadeleyle birlikte yeniden kurduğu Türk ordusunun her mensubu bizim için çok değerlidir.

İYİ PARTİ MECLİS'TE HAKLARINI SAVUNUYOR

Astsubayların özlük haklarını Meclis'te savunduklarını anımsatan Başkan Demir, "Kayseri milletvekilimiz Sayın Dursun Ataş Bey aynı zamanda emekli astsubay olup TBMM'de her zaman astsubaylarımızın özlük haklarını savunmaktadır. İhtiyaç olduğunda Edirne Milletvekilimiz Orhan Çakırlar ve tüm kıymetli vekilimizi tekrar bilgilendireceğim gerekli çalışmaları yapacağız. Emekli astsubaylarımızın her zaman yanlarında olacağız" sözünü verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER