Kaliteli hizmet, uygun fiyat; Solak Sigorta’da

Kaliteli hizmet, uygun fiyat; Solak Sigorta’da

15 Ekim 2018 tarihinde, İpsala’da faaliyete geçen Solak Sigorta Acenteliği Ltd. Şti. ilçede 3 sigorta şirketinin acenteliğini yapan ve sadece bu iş ile iştigal eden, ilk ve tek sigorta acentesi olma özelliğini koruyor.
“KALİTE VE FİYAT OLARAK BÖLGEDE ÖNCÜYÜZ”
Solak Sigorta İşletme Sorumlusu Hüseyin Solak
, gazetemize yaptığı açıklamada, “sözleşmeli firmalarımız; Anadolu Sigorta, Neova Sigorta ve Koru Sigorta olup, ihtiyaç durumuna göre, daha farklı seçenekler de değerlendirilebilmektedir. Firmamızda; trafik, kasko, bireysel sağlık sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası, DASK, konut sigortası, işyeri sigortası, TARSİM, yurtdışı sağlık seyahat sigortası, yurtdışı araç yeşil sigortası ve sorumluluk sigorta branşlarında hizmet vermekte olup, her birinin iddialı olduğu branşlara göre müşterilerimizi yönlendiriyoruz. Bu çerçevede, kalite ve fiyat anlamında bölge genelinde öncüyüz” diyerek, sözlerine başladı.
“7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİYORUZ, MUTLAKA FİYAT ALIN”
Sözlerine devam eden Solak,
“şirketimizde 15 yıllık sigortacılık tecrübesi bulunan Çağdaş Teker arkadaşımız ile birlikte, Pazar günleri hariç, sabah saat 08.30’dan, akşam saat 20.30’a kadar, 12 saat boyunca, işyerimiz hiç kapanmadan hizmet vermekteyiz. Telefonlarımız 7 gün, 24 saat boyunca açıktır. Olabilecek bir kaza/hasar durumunda, anında müdahale etme, tutanak vs. işlemler veya uzak bir yerde olabilecek kaza sonrasında telefon ile destek verip yönlendirme yapmaktayız. Sigorta poliçelerini en hızlı şekilde poliçelendirme, zeyil işlemleri, satış iptalleri, prim iadeleri anında gerçekleştirilmektedir. Müşterilerimize tüm branşlarda ayrıntıları anlatıp, bilgilendirip, doğru poliçeyi yapma konusunda yardımcı olmaktayız. Biz müşterilerimizi; hasar durumunda, haksızken haklı duruma getiremeyiz ancak haklıyken haksız duruma düşürmeyiz. Yani müşterilerimizin tüm haklarından sonuna kadar faydalanmasını sağlamaktayız. Dünya genelinde sigortacılık alanında elde edilen verilere göre gelişmiş ülkelerin sigorta yaptırma oranı oldukça yüksek olup, kendi bölgemizde de sigorta bilincini geliştirmeyi görev bilmekteyiz. Şu an Türkiye’nin her yerinden müşterilerimize, sigorta poliçelerini kesip hizmet vermekteyiz. İpsalalı hemşehrilerimize ve komşu ilçelerden; Keşan, Enez ve Meriç ilçe ve köylerindeki vatandaşlara tavsiyemiz; Solak Sigorta’ya danışmadan ve fiyat almadan poliçelerinizi yaptırmayın. Çok geç olmadan, “SIKINTI YAPMA, SİGORTA YAP” diyoruz” diyerek, sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER