Oğuz, İHA temsilcisi oldu; Orçun Oğuz kimdir ?

Oğuz, İHA temsilcisi oldu; Orçun Oğuz kimdir ?

Gazetemiz Yazı İşleri Sorumlusu, Keşan FM Program Moderatörü, Gazeteci Orçun Oğuz 19.01.2021 itibariyle İhlas Haber Ajansı (İHA) Enez ve İpsala temsilcisi olarak göreve başlamıştır. Başarılar dileriz.
Orçun Oğuz kimdir ?
16 Mayıs 1988’de Edirne’nin Keşan ilçesinde hayata gözlerini açan Oğuz, ilk ve ortaokul eğitimini İpsala’da tamamlamasının ardından 2002-2006 yılları arasında Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’nde okudu.
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunu olan Oğuz, çeşitli yerel, bölgesel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yaptı.
2007 yılından bu yana iletişim sektörünün çeşitli alanlarında görev yapan Oğuz, gazeteciliğin yanı sıra kurumsal ve siyasal iletişim alanında çalışmalara imza attı.
Oğuz ayrıca;
TV 41 Haber Merkezi (Stajyer), Kocaeli TV Haber Merkezi (Muhabir), DÜNYA Gazetesi Kocaeli Temsilciliği, Belirtiyorum.com Köşe Yazarlığı, HABER 262 TV Program Sunuculuğu, Gazete Kocaeli Muhabir, Kocaeli Ekonomi Gazetesi Muhabir, Gerçek Kocaeli Gazetesi Muhabir ve Köşe Yazarlığı, Asya Börek Kurumsal İletişim Sorumlusu, 22. Dönem Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen’in danışmanlığı, Grup Merkez Hasar Kocaeli Kurumsal İletişim Sorumlusu, Kamusal Akademi Kurumsal İletişim Sorumlusu, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Basın Danışmanlığı, Çağdaş Trakya Gazetesi Muhabir, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın danışmanlığı, Keşan FM Program Moderatörlüğü (devam), Gazete Saros Yazı İşleri Sorumlusu (devam) olarak görev yaptı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER