Ak Parti kongre tarihleri açıklandı

Ak Parti kongre tarihleri açıklandı

AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Edirne genelinde teşkilatların kongre takviminin belirlediği belirtildi.

Keşan İlçe Kongresi, 12 Eylül 2020 Cumartesi günü Keşan Belediyesi Pazaryeri Kompleksi’ndeki Tiyatro ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Saat 13.00’te başlayacak kongrede 400 delege, yeni ilçe yönetimini belirlemek için oy kullanacak.
AK Parti Keşan İlçe Başkanı
Gürcan Kılınç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Çin’de ilk vakanın ortaya çıktığı günlerden bu yana tüm dünyada küresel bir salgın halini alan Koronavirüs ile ciddi bir mücadele içerisindeyiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın liderliğinde Hükümet’imizin almış olduğu tedbirler ve tedbirlerin kararlılıkla uygulanması sayesinde tüm dünyada pandemi halini alan bu salgına karşı süreci bugüne kadar çok başarılı bir şekilde yönetilmiştir.

Bizler de kongre süreci yaşadığımız bu günlerde AK Parti Teşkilatları olarak önleyici ve koruyucu olmak üzere çok önemli roller üstlendik.

Covid-19 sebebiyle ertelenen 7. Olağan AK Parti Keşan İlçe Kongremizi 12 Eylül 2020 tarihinde yapacağız.

Tüm ilçelerimizin Kongreleri Eylül ayı sonuna kadar tamamlanacak ve ardından il kongremiz başlayacak.

Herkesin ortak amacı, partimizin başarılı olmasıdır ve bayrağımızı yukarılara taşımaktır. Seçimlerimizde kazanan yine partimiz olacaktır. Seçimler, birlik beraberlik içerisinde geçecektir.

Birlik ve beraberlik olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER