CHP'den tokat gibi cevap !

CHP İpsala'dan o iddiaya yanıt gecikmedi..

CHP'den tokat gibi cevap !

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı’ndan önemli açıklama.
CHP İpsala İlçe Başkanı Av. Ahmet Uğraş Uybaş yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde “
ipsalahaberleri.comisimli haber sitesinde CHP Edirne İl Başkanı'nın, İpsala ilçe kongresi öncesi durum değerlendirmesi yapmak için İpsala'ya geldiğine ilişkin bir haber yapılmış olup, habere ilişkin de İpsala Belediye başkanı Abdullah Ünsal'ı ziyaret ettiğimiz fotoğraf kullanılmıştır. Yapılan haber hatalıdır ve hiçbir bilgiye dayanmamaktadır.
Öncelikle İl başkanımız Fevzi Pekcanlı'nın İpsala'ya geliş nedeni kongreler değildir. Sebebin yapılacak olan kongreler olması durumunda, gidilecek yerin İpsala Belediyesi olmadığını hem ben hem de Fevzi başkanımız gayet iyi bilmekteyiz. Kaldı ki bir başka partinin belediye başkanıyla kendi parti içi konularımıza dair görüşme yapacak kişiler de değiliz.
Özel bir iş nedeniyle yanına uğramış olduğumuz belediye başkanımızın kahvesini içip yanından ayrıldık. Bu esnada da kongrelere dair herhangi bir konuşma dahi olmamıştır.
Cumhuriyet Halk Partisinin il ilçe başkanlıkları dahil tüm kademelerini üyeler ve seçilmiş delegelerimiz belirler. Cumhuriyet Halk Partisi yöneticiliği bırakın parti dışı, parti içi dahi izin ve icazet mekanizmalarını kabul etmez. Söz üyenindir!” diyerek iddialara noktayı koydu.
Söz konusu haber portalında daha önce de mesnetsiz iddialar yer almış, CHP ve yöneticileri hedef alınmıştı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER