Darp iddiası, AK Parti’de bir istifa daha getirdi

Darp iddiası, AK Parti’de bir istifa daha getirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü Belediye Meclis Üyeliği ve Parti Üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Av. Orkan Algül'ü darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen AK Parti Uzunköprü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Evren Sezenler, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa dilekçesini Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin'e teslim ettiğini ifade eden Sezenler, istifasına dair yapmış olduğu bilgilendirmede;

"Belediye meclis üyemizin istifasının ardından iyi niyetle başladığım bir görüşmenin akabinde bir anlık heyecanıma ve üzüntüme yenik düşerek; şahsıma, özellikle de ailem gibi gördüğüm partime yakışmayan bir olayın tarafı olmam neticesinde, hakkım da yürütülen parti içi disiplin sürecinin sonucunu beklemeksizin AK PARTİ Uzunköprü ilçe yönetim kurulu üyeliğimden affımı talep ettiğim istifa dilekçemi, İlçe başkanım Sayın Kadir Bilgin'e vermiş bulunmaktayım. Bilinmelidir ki; bugün itibari ile partimiz içinde gereksiz tartışmaların sebebiyeti olmamak, kişisel bir olayı partimizle ilişkilendirmeye çalışanlara geçit vermemek için affımı talep ettiğim görevim sadece ilçe yönetim kurulu üyeliğimdir.

Ülkemizin bekası için en kritik virajlardan biri olan 2023 hedeflerimiz uğruna, dört bir koldan bölünmez bütünlüğümüzü hedef alan vatan-millet düşmanları ile ömrünü mücadele etmeye adamış Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, O'nun çizdiği yolda, kişisel beklentilerden uzak, makam mevki gözetmeksizin AK PARTİ çatısı altında yürüyen milyonlarca gönüllüden biri olarak kalmaya ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğim" cümlelerine yer verdi.


Kaynak: Uzunköprü Barış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER