DSP, İpsala’da yeniden kuruluyor

2015 yılından bu yana hiç bir faaliyet çalışma içerisinde olamayan Demokratik Sol Parti İpsala İlçe Başkanlığı’na Adem Güney atandı. Geçtiğimiz aylarda İl Başkanlığına Yusuf Nalbantoğlu'nun atanması sonrası il ve ilçelerde büyük yapılanma içerisinde olan Demokratik Sol Parti'de çalışmalar son sürat devam ediyor. Uzun dönem buğran havası içinde olan DSP'de güvercin tekrar uçmaya hazırlanıyor.

DSP, İpsala’da yeniden kuruluyor

Edirne DSP İl Başkanı Yusuf Erdem Nalbantoğlu, "Ben göreve gelmem ile beraber kongresi yapılmayan, uzun dönem ilçe başkanı bulunmayan ve yönetim sorunları olan yerler vardı. Bunları kısa zamanda çözüme kavuşturmak için mücadele ediyorduk. En sorunlu yerlerden biri olan İpsala ilçesinde bir çalışma içindeydik. Çünkü yıllarca burada Demokratik Sol Parti boşlandı. İpsala'da artık boşlanacak bir partinin olmadığını göstermek adına burada önemli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.

İpsala İlçe Başkanlığı’na, Genel Başkan Önder Aksakal'ın oluruyla Adem Güney atandı. İpsala'ya hayırlı olsun. Yeni başkanınız kısa zamanda yönetimini oluşturarak kongresini yapacak. İpsala'da bir DSP varlığı vardır" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER