Fevzi Pekcanlı, polisleri unutmadı

Pekcanlı, polisleri unutmadı..

Fevzi Pekcanlı, polisleri unutmadı


CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “Vatandaşların can güvenliği uğruna kendi canlarını vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun” dedi
Pekcanlı, Polis Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklama ile Emniyet Teşkilatının 175. Yıl Dönümünü kutladı.
Pekcanlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Polis teşkilatımız,175 yıldır şan ve şerefiyle güvendiğimiz ve milletimizin huzuru için gece gündüz demeden fedakarca çalışan güçlü bir kurumumuzdur. Demokratik düzen içinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve korunması suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi, sanıkların yakalanarak adalete teslim edilmesi görevlerini yerine getiren ve 10 Nisan 1945 yılında Polis adıyla İstanbul’da kurulan Emniyet Teşkilatımız o günden beri faaliyet göstermektedir.
Emniyet Teşkilatı kurulduğu günden bu yana temel hak ve hürriyetleri, demokrasiyi, Cumhuriyet’in temel ilkelerini, laikliği, hukukun üstünlüğünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını savunan bir kurumdur.
Milletimizin huzur ve güvenliği uğruna fedakarca çalışan tüm Emniyet Mensuplarının Polis Haftasını kutluyor görevi başında şehit olan emniyet mensuplarını rahmet ve şükranla anıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER