MHP İpsala’da Özçiftçi güven tazeledi

MHP İpsala’da Özçiftçi güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi İpsala İlçe teşkilatının olağan genel kurul toplantısı bugün saat 12.00’de İpsala Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından ve divan başkanlığına İl Başkanı Zakir Tercan’ın seçilmesinden sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.
Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Sayar ve Anıl Ercan’ın faaliyet ve denetim raporlarını okumasını müteakiben söz alan İl Başkanı Zakir Tercan, partilerinin 14 ve 28 Mayıs tarihlerindeki seçimlerde üstün performans sergilediğini belirterek aynı başarıyı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde göstereceklerinin altını çizdi.
Tercan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin genel kurula gönderdiği telgrafı okudu.
MHP İlçe Başkanı Mehmet Özçiftçi ise göreve geldikleri günden beri partilerini başarı ile temsil ettiklerini vurgulayarak aynı başarıyı Cumhur ittifakı ortağı AK Parti ile birlikte tekrarlayacaklarını kaydetti.
Milliyetçi Hareket Partisinin genel kuruluna AK Parti, CHP yöneticileri ile STK temsilcileri katılarak hayırlı olsun dileğinde bulundular.
MEHMET ÖZÇİFTÇİ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Milliyetçi Hareket Partisi İpsala Başkanlığına Mehmet Özçiftçi yeniden seçildi. Yönetim kurulunda ise Güven Milet, Murat Müldür, Halil Durmaz, Süreyya Deniz, İzzet Kenar, Suat Batı, Anıl Ercan, Hüseyin Sayar, Caner Anlaş, Kadir Dursun, Mehmet Öztarak, Mehmet Kerman, Arif Karaca ve Hüseyin Budak seçildiler.




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER