Kervancılar Metal, Gazete Saros’a konuştu

İş dünyasının nabzını tutmaya devam ediyoruz..

Kervancılar Metal, Gazete Saros’a konuştu

Bölgemizde yaptığı ticari faaliyetler ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Kervancılar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Enver Şenocak, gazetemize özel, hem ekonomiyi değerlendirdi hem de İpsala için yapılacak tüm çalışmalarda desteğe hazır olduğunu kaydetti.
EKONOMİK KRİZ DEVAM EDİYOR
İş dünyasının sesi olan Gazete Saros, yaptığı özel röportajlarla bölge iş insanlarımızın sesi soluğu olmaya devam ediyor. Bu çerçevede son olarak, Kervancılar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Enver Şenocak ile hem yerel hem de ulusal ekonomi gündemine ilişkin bir söyleşi gerçekleştirdik. Aynı zamanda Keşan Ticaret ve Sanayi Odası üyesi de olan Şenocak, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “2 senedir zaten devam eden bir ekonomik kriz var. Beklenti yok. Faaliyet olarak küçülmeye gidiyoruz. Çünkü büyük işler yapmak insanı büyük götürüyor. Peşin ödemeli bile olsa, büyük ihtimalle büyük depo işleri yapmamaya çalışacağız. Geçen sene biz 15 kişi ile hizmet verdik. Ama emin olun seneyi kafa kafaya zor kapattık. Bu sene genelde küçük işlere, biraz daha plastik doğrama, cam balkon işine yöneleceğiz. 2020 yılında küçülerek, 2021 yılına çok güçlü girmeyi düşünüyoruz inşallah. Şimdi zaten marangozluk makineleri de, ağaç biçme makineleri de aldık. İş alanımızı bir dal daha genişletip, tarım aletleri alanına girmeyi hedefliyoruz.”
BAŞKAN ÜNSAL’A TEŞEKKÜR ETTİ
Sözlerine devam eden Şenocak, “öncelikle durakların tarihi dokuya uygun olarak imal edilmesi için hassasiyet gösteren İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’a teşekkür ediyoruz. Başkan bey, İpsala tarihi bir şehir olduğu için, tarihi duraklar olması konusunda bayağı ısrar etti. Bu duraklar ayrıca hayırsever vatandaşların destekleriyle yapılıyor. Biz de Kervancılar Metal olarak, ilçemize katkı olması amacıyla bir durak armağan hediye etmek istedik. Bundan sonra da ne gerekiyorsa İpsala için yapmaya hazırız. Fiyatları zaten minimize ettik. Umarız herkes bu sürece katkı sunar” diyerek sözlerini noktaladı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER