Bu kez Trakya’da yaşandı, imamdan abla kardeşe taciz

Bu kez Trakya’da yaşandı, imamdan abla kardeşe taciz

Edirne’de 15 ve 22 yaşlarında abla ve kız kardeşe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ suçundan dava açılan 35 yaşındaki imamın yargılanmasına başlandı.

İddialara göre, Edirne’nin Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşayan abla ve kardeş, yolda yürüdükleri esnada çeşitli zaman dilimlerinde kendilerine sözlü tacizde bulundukları kişi hakkında Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne giderek suç duyurusunda bulundu. Yapılan araştırmanın ardından şahsın 22 plakalı araç sürücüsü ve kent merkezinde bir camide imam olarak görev yapan 35 yaşındaki M.Ö. olduğu tespit edildi.
Yaşanan olayın ardından Edirne Cumhuriyet Savcılığı tarafından şüpheli imam M.Ö. hakkında ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamasıyla iddianame hazırlandı. İddianamede, şüpheli M.Ö’nün abla ve kardeşe birkaç gece arayla sözlü tacizde bulunduğu ifade edildi.


İddianamede, iş çıkışı Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere olan A.B’ye İmam M. Ö.’nün “seni bırakayım canım istersen, gel yavrum nereye gidiyorsun”, yine başka bir gece C.B.’ye, “canım gel bırakayım”, yine başka bir gece iş çıkışı C.B.’ye “yavrum seni istersen evine kadar götüreyim”, ertesi akşam yine iş çıkışı, “istersen istediğin yere bırakayım tatlım” dediği iddiaları yer aldı.

Şüpheli imam M.Ö’nün iddiaları kabul etmediği de vurgulanan iddianamede, görüntü çözümleme tutanağında imam M.Ö.’nün eylemleri gerçekleştirdiğinin tespit edildiği belirtildi. İddianamenin kabul edilmesinin ardından imam M.Ö’nün yargılanmasına başlandı.
Edirne 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan imam M.Ö., davacı mağdur 15 yaşındaki C.B ve ablası davacı mağdur 22 yaşındaki A.B. ile birlikte avukatları katıldı.


Basına kapalı olarak gerçekleşen duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: Edirne Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER