Çınar OTO & Traktör, hizmette 50. yılına koşuyor

Çınar OTO & Traktör, hizmette 50. yılına koşuyor

1976 Yılında temelleri Yüksek Makine Mühendisi Hasan Basri Çınar tarafından İpsala’da atılan, Çınar OTO & Traktör Servis ve Yedek Parça Hizmetleri, ikinci kuşak Serdar Çınar’ın yönetiminde, 3 şube ile birlikte 50. hizmet yılına koşuyor.
1976 Yılında ilk olarak İpsala’da Bayrambey Mahallesi, Enez Caddesi’nde hizmete başlayan Çınar OTO & Traktör Servis ve Yedek Parça Hizmetleri, geçtiğimiz yıllar içerisinde, 2.kuşak Serdar Çınar’ın yönetiminde 2007 yılında Keşan Şubesi’ni hizmete açıyor.
Son olarak 2020 yılı içerisinde 3. şubesini yine Keşan’da hizmete açan Çınar OTO & Traktör Servis ve Yedek Parça Hizmetleri, önümüzdeki dönemde kurumsallaşma çalışmalarını tamamlayarak, bölgesel güvenilirliğini ve profesyonellik anlayışını en üst seviyeye taşımak istiyor.
Hasan Basri Çınar gibi bölgemize uzun yıllar farklı alanlarda damga vurmuş, önemli bir ismin 2.kuşak temsilcisi olmak, hiç şüphesiz Serdar Çınar’ın omuzlarındaki yükü ve sorumluluğu daha da arttırıyor.
Hiç şüphesiz, H. Basri Çınar’ın işindeki ustalığı, bölgesel deneyimi, güvenilirliği ve birikimleri, 2.kuşak Çınar’ın şirkette aktif bir şekilde görev almasıyla birlikte kademeli olarak ona devralıyor.
Sözü çok fazla uzatmadan, Çınar OTO & Traktör Servis ve Yedek Parça Hizmetleri’nin yeni kuşak temsilcisi ve Genel Müdürü Serdar Çınar’a bırakalım.
TRAKTÖR BAKIM ONARIM OLARAK BAŞLADIK
Sözlerine ilk olarak şirketin kuruluş yıllarından bilgi vererek başlayan Çınar, “Şirketimiz 1976 yılında, Yüksek Makine Mühendisi, Hasan Basri Çınar tarafından, İpsala’nın Bayrambey Mahallesi, Enez Caddesi’nde faaliyete geçirilmiştir. İşletmemiz, 1970’li yıllarda ilk olarak, traktör bakım onarım hizmetleri olarak çalışmalarına başlamıştır. Sonrasında ise yine İpsala merkezde traktör yedek parça hizmetleri dahil oluyor.”
SANAYİ ÇARŞISI’NDA BÜYÜDÜM
Sözlerine devam eden Çınar, “şirketimizin Keşan dönemi ise, benim de adım adım dahil olmamla birlikte, 2007 yılında başlıyor. Zaten çocukluğumdan itibaren Sanayi Çarşısı’nda büyüdüm diyebilirim. Çocukluk ve lise çağlarımda da Sanayi Çarşısı’ndan hiç kopmadım. Yağ kokusuna hiç yabancı değilim. Yani bir ustanın oğlu olarak büyüdüm ve o şekilde yetiştirildim. O nedenle üzerimizde emeği olan tüm sanayi ustalarına karşı saygım her zaman sonsuzdur.”
2007 YILINDAN BERİ KEŞAN’DAYIZ
Keşan Şubesi’ne ilişkin değerlendirmelerine devam eden Çınar, “2007 yılında Keşan Şubesi’nin açılmasının ardından hizmetlerimiz, Traktör Servis ve Yedek Parça ve CASE olarak ikiye ayrılıyor. Sonrasında ise son dönemde, 2020 yılında attığımız adımlar ile hizmet ağımızı genişlettik. 2020 Yılından itibaren ise otomotiv alanında da hem servis hem de yedek parça hizmeti veriyoruz. Yani bu yıl içerisinde attığımız adımlar ile yeni bir şube kazandık. Şu an İpsala’da 1, Keşan’da ise 2 şube ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
İPSALA’DA YENİ SANAYİ SİTESİ’NE TAŞINACAĞIZ
Çalışmaları ile ilgili gazetemize bilgi veren Çınar, “Castrol madeni yağlarının tali bayiliği şu an devam ediyor. Onun dışında şu anda İpsala ve Keşan şubelerimiz dahil olmak üzere 12 kişilik bir ekibimiz var. İpsala’da halen Bayrambey Mahallesi’nde çalışmalarına devam eden şubemizi, 2021 yılında yeni hizmete giren İpsala Sanayi Sitesi’ne taşıyacağız. Babam Hasan Basri Çınar’ın bölgesel bir güvenilirliği söz konusu. O isimden bayrağı devralmak hiç kuşkusuz, bizi çok büyük bir sorumluluk sahibi yapıyor.”
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖN PLANDA
Müşteri memnuniyetinin kendileri için her zaman ön planda olduğunun altını çizen Çınar, “güven odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan, ticari kalite anlayışıyla hareket eden bir yapımız var. Bunu kurum felsefesi olarak benimsedik. Bu noktada kendi sektörümüzde, kurumsallaşarak büyümek, hizmet kalitemizi arttırıp, bölgesel marka değerimizi ise daha da ileriye taşımak istiyoruz.”
HİZMET ALANIMIZ ÇOK GENİŞ, TRAKYA’YA HİZMET VERİYORUZ
Son olarak hizmet alanlarıyla ilgili bir genel değerlendirme yapan Çınar, “her marka ve model araçların servis hizmetini sağlıyoruz. Onun dışında bir nevi Check-Up olan 36. Periyodik bakımı konusunda da çok hassasız. Yine vermiş olduğumuz hizmetlerden bazıları ise, ön takım alt aksam kontrolü, antifriz kontrolü, diagnostik arıza tespiti, akü kontrolü, kuru yağlama. Bölge genelinde ise çiftçi ve üretici ağırlıklı bir müşteri portföyümüz var. Sadece İpsala ve Keşan ilçelerine değil Trakya’mızın tamamına hizmet veriyoruz.”

ÇINAR OTO & Traktör Servis ve Yedek Parça
Şube 1 :
Bayrambey Mahallesi, Enez Caddesi, No: 84, İpsala
0284 616 16 08
Şube 2 : Büyük Cami Mahallesi, Zanaatkarlar Caddesi, Efes Ticaret Merkezi, C-Blok No:8 Keşan
0541 635 70 48
Şube 3 : Büyük Cami Mahallesi, Zanaatkarlar Caddesi, Efes Ticaret Merkezi, C-Blok, No:9, Keşan
0541 635 70 48
E-Posta: [email protected]







 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER