DEVA Partisi, “Edirne’de, yoğun ilgi görüyoruz”

DEVA Partisi, “Edirne’de, yoğun ilgi görüyoruz”

DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda, beklentilerinin çok üstünde ilgi gördüklerini belirterek, Edirne’de yapılan bazı anket çalışmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini ve her şeyin çok güzel ilerlediğini söyledi.
Türkiye’nin yeni alternatiflere yeni bir nefese yeni bir soluğa ihtiyacı olduğunu düşünerek Deva Partisinin içinde yer aldığını söyleyen Arda, beklentilerinin çok üstünde ilgi gördüğünü anlattı.
DEVA Partisi’nde daha önce Ak Parti’de, Cumhuriyet Halk Partisi’nde, İYİ Parti’de, MHP’de siyaset yapmış kişilerin olduğuna değinen Arda, Edirne İl Yönetiminin ise yüzde 65’inin daha önce hiç siyaset yapmayan kişilerden oluştuğuna dikkat çekti.
Edirne’de alabilecekleri oyun en yükseğini alabilmek için var gücüyle çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Arda, yapılan anketler kapsamında ellerinde bazı bilgilerin bulunduğunu söyleyerek, her şeyin yolunda gittiğini anlattı.
DEVA Partisi olarak seçime her zaman hazır olduklarının altını çizen Arda, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde muazzam ilgiyle karşılaştıklarını belirtti.
Edirne halkının ekonomik yönden çok zor günler geçindiğine değinen Arda, pandeminin de etkisiyle şartların çok ağırlaştığını söyledi."
“Tüm Edirnelileri partimize bekliyoruz.” diyen Arda, “Vatandaş ile aramızda herhangi bir aracı yok. Kapımız herkese açık. Siyasetten beklentisi olanlar değiliz. Hedefimiz ülkemize ve şehrimize hizmet etmek” açıklamasında bulundu.
ÇEVRE KATLİAMI GELECEK NESİLLERE İHANETTİR
Dün yazılı bir basın açıklaması daha gerçekleştiren Arda, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Edirne’mizin Süloğlu İlçesinin Geçkinli köyünde birinci sınıf tarım arazisi ve mera alanına linyit ocağı ve tesisi yapılmaya çalışılıyor. Bu araziler çok değerli bizim servetimiz, yetkilileri vicdanlı olmaya davet ediyorum. Geçkinli köyümüz zaten mevcut ocak sebebiyle yıllardır sıkıntılarla mücadele ederken bu yetmezmiş gibi yeni ocak ve tesislere izin verilmektedir. Açılmak istenen tesislerin yakınlarında gölet ve dereler vardır. Bu alanlar birinci sınıf tarım toprağı ve meradır. Bunlar yerine konulamayacak zenginliklerimiz, bu girişimlerin derhal iptal edilmesini istiyor ve DEVA Partisi olarak çevre hassasiyeti ile bu gibi girişimlere itiraz eden vatandaşlarımızın her daim yanında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz.”

Kaynak: Edirne Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER