İpsala küçülüyor mu ? Ak Parti'den cevap geldi !

İpsala küçülüyor mu ? Ak Parti'den cevap geldi !

İpsala ilçesinde faaliyet gösteren Yeni Gazete’de yer alan “İpsala Küçülmeye Devam Ediyor” başlıklı haberin ardından ilk tepki, Adalet ve Kalkınma Partisi İpsala İlçe Teşkilatı’ndan geldi.
İlçe teşkilatından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Küçülmeyi Değil, Büyümeyi Savunuyoruz”

“İpsala yerel basınımızda ve sosyal medyada “İpsala Küçülmeye Devam Ediyor ” başlığı altında yer alan haberi, AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı olarak üzüntü ile okuduk.
İpsala’nın büyümesini hedef alan ve 5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde ilçemizin temel meselelerini çözmüş iktidar partisi olarak bu konuya açıklık getirmek zaruri olmuştur.
İpsala bölgemizde iki milli park şefliği bulunmaktaydı. Bunların biri Gala Milli Park Şefliği ve İpsala Milli Park Şefliği ayrıca Keşan Milli Park Şefliği ile birlikte üç şeflik olmaktaydı. Bunların hepsini tek çatı altında toplayıp hepsinin ismini Gala Milli Parklar şefliği yapılmıştır. İlçemizde olan milli park şefliğinin bugün itibariyle taşındığı falan asılsız haber niteliğindedir. Aynı yerinde aynı personeller görevlerine devam edecektir.
Siyasi hayatımızın hiçbir döneminde İpsala’nın küçülmesini aklımızın ucundan dahi geçirmedik. İpsala’ya 3.TOKİ Konut konutları, Adliye ve Anadolu Lisesi yeni binası için yer araştırmaları yaparken böyle bir haberin çıkması teşkilatımızı derinden yaralamıştır.
Geçtiğimiz günlerde İpsala’mıza günü birlik gelen Vali Ekrem Canalp, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile Organize Sanayi Bölgesi için girişim başlatırken; İpsala’nın küçüldüğünü savunmanın ve böyle bir habere İpsala’nın konu olmasının mantığını anlamakta zorlanıyoruz.
Haber konusu için keşke muhabir arkadaşlarımız bir telefon etseler ve birazcık araştırma yapsalardı. AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı olarak konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyor, halkımızı en derin saygılarımızla selamlıyoruz”

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER