Savaş Üner, Ankara yolunda 200 köyü ziyaret etti

Edirne’de kısa sürede 9 ilçe, 7 Belde ve 200’den fazla köy ziyareti gerçekleştiren CHP Edirne Belediye Meclis Üyesi ve Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, “Ziyaret ettiğimiz vatandaşlar ‘bu iktidardan kurtarın bizi bittik, tükendik’ diye haklı serzenişte bulunuyor. Halkımızın huzur içinde yaşayacağı bir ülke için canla başla çalışacağız” dedi.

Savaş Üner, Ankara yolunda 200 köyü ziyaret etti

“Gitmediğimiz köy, sıkmadığımız el kalmayacak” anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Edirne Belediye Meclis Üyesi ve CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı, Büyükaltıağaç, Küçükaltığaç, Yenicegörece, Saatağacı, Akıncılar, Paşayenice, Yakupbey, Karahamza, Kavaklı, Olacak ve Küpdere köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Üner, Enez, Süloğlu, Havsa, İpsala ve Meriç ilçe ve köylerinde ilk tur ziyaretlerini tamamlamış oldu. Üner, 10 gün içinde Edirne’nin tüm köylerinde ilk tur ziyaretlerini tamamlamayı hedeflediğini belirtti.
Köy ziyaretlerinde vatandaşların “Yeter artık, kurtarın bizi” diye haykırdığını belirten Üner, “halkımıza sözümüz söz; huzur içinde, gelecek kaygısı hissetmeden yaşayacağımız bir ülke için daha fazla canla başla çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi; çalışa çalışa kazanacağız” açıklamasında bulundu.
Yorulmak bilmeden ziyaretlerini sürdüreceğini vurgulayan Üner, “Gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Halkımızın iktidarımıza inandığını görmek bizleri daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Haramilerin saltanatını yıkmak için, halkın iktidarı için, çocuklarımızın geleceği için, yabancı sermayenin yerine Türk çiftçinin hak ettiği değere kavuşması için, özgür ve refah içinde yaşanılan bir Türkiye’ye kavuşmak için, ülkemizi güçlü ve sağlam temeller üzerinde yeniden ayağa kaldırıp inşa etmek için, ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER