CHP Esetçe ve Gençlik Kolları'nda nöbet değişimi

CHP Esetçe ve Gençlik Kolları'nda nöbet değişimi

31 Mart yerel seçimlerine 3 aydan kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı, çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Her hafta Perşembe akşamı yaklaşık 100 kadınla gerçekleşen kadın kolları buluşmalarının ardından vites yükselten CHP İpsala İlçe Başkanlığı, Esetçe Belde Başkanlığı’na Özer Çakır’ın atamasını gerçekleştirdi. Çakır’ın atamasıyla birlikte ayrıca İpsala İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na İlkay Filiz atandı.
2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP İpsala İlçe Başkanlığı çalışmalarına doludizgin devam ediyor. Örgütlenme faaliyetlerine büyük önem veren CHP İpsala İlçe Başkanlığı, bu kapsamda Esetçe Belde Başkanlığı’na Özer Çakır’ın atamasını gerçekleştirdi. Çakır’ın atamasıyla birlikte ayrıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak İlkay Filiz’in İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından atandığı öğrenildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İpsala İlçe Başkanı Mıstık Ak, “yerel seçimlere kısa bir süre kala İpsala’da partimizi günden güne büyütmeye devam ediyoruz. Sadece İpsala ilçe merkezinde değil, beldelerimizde de iddialı adaylarımız mevcut. Bu kapsamda uzun yıllardır görev başında olan ve partimize büyük emekleri olan Esetçe Belde Başkanımız Hüseyin Tunç’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni Esetçe Belde Başkanımız Özer Çakır’a görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. 2014-2019 yıllarında Esetçe Belediye Başkanımız olarak görev yapan ve 2019 yerel seçimlerinde çok az bir farkla seçimi kaybeden İbrahim Örs başkanımızın yeniden seçileceğine dair inancımız ve güvenimiz tam. Esetçe belde örgütümüz her zaman olduğu gibi heyecanlı ve çok motive görünüyor. Esetçe ile birlikte İl Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından yeni İpsala Gençlik Kolları Başkanımız olarak İlkay Filiz kardeşimizin ve yönetiminin ataması gerçekleştirildi. Filiz ailesi uzun yıllardır partimize ilçemizde emek veren ailelerin başında geliyor. Partimize ilk adımı atan, aramıza katılan tüm gençlerimize de hoşgeldin diyor, yerel iktidar meşalesini kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte yakacağımızın müjdesini veriyor, tüm partililerimizi ve kamuoyunu en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diyerek, sözlerini noktaladı.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER