Keşan'da hırsızlık vakaları artıyor

Keşan’da devam eden hırsızlık olayları ev veya iş yeri ayırt etmeksizin gerçekleşmeye devam ediyor. Son olarak bir tekel bayiine giren hırsız sıvı yağ çalarken, bir evin bodrumuna giren hırsız ise ev sahibinin gelen sesleri duyması üzerine ihbar ettiği polisler tarafından yakalandı.

Keşan'da hırsızlık vakaları artıyor

Habere konu olan hırsızlık olaylarının ilki Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayisine saat 18.40 sıralarında gelen kişi, 2 adet 4 buçuk litre ayçiçek yağını alıp kaçtı. İş yerindekilerin durumu fark etmesi üzerine şikayetçi olunurken, bölgeye gelen polis olayla alakalı inceleme başlattı.

Diğer olay ise Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.05 sıralarında evinde bulunan G.G. bodrum katından sesler geldiğini duydu. Aynı seslerin gelmeye devam etmesi üzerine hırsız girdiğinden şüphelenen ev sahibi, polisi arayarak durumu ihbar etti. Kısa zamanda belirtilen adrese ulaşan ekipler, halen bodrumda bulunan A.K. isimli bir şahsı yakaladı. Daha önce de polis tarafından kimliği bilinen şahıs gözaltına alındı. İki olayla ilgili başlatılan soruşturmalar devam ediyor.

Kaynak: Keşan Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER