Yılın memuru seçilen İpsalalı Ebru, Cumhurbaşkanlığı’nda

Yılın memuru seçilen İpsalalı Ebru, Cumhurbaşkanlığı’nda

Ardahan ilinde bir süredir memur olarak görev yapan ve aynı ilde yılın memuru seçilen İpsalalı Ebru Öksüzoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak, Beştepe’de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel resepsiyonuna katıldı.
Davete ilişkin açıklama yapan ve mutluluğunu paylaşan Ebru Öksüzoğlu’nun babası Erkan Kızıltan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ilk göz ağrım, kızım, Ardahan'da yılın memuru seçilmesi sonucu Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN özel davetlisi olarak Beştepe’de düzenlenen yemeğe katıldı. Sen bizim gururumuzsun, güzel kızım. Her insana Beştepe’ye gidip, aynı masada Emine Erdoğan ve RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA yemek yemek nasip olmaz evladım. Yolun açık olsun. Rabbim başarılarını daim etsin inşallah.
Seni çok seviyorum. Baban Erkan Kızıltan. Dizi Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Eğitmen...” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muammer alan
Muammer alan - 3 yıl Önce

Haber içinde haber...!!!haber konusu özne üzerinden babasının siyasi tercihi,saray hayranlığı ve saray reklamları ve saçma sapan duygu köpürtmesi.....sonunda da kendi reklamını kondurması!!! Bi açıklaması vardır elbet,unutmayın tarafsız olmak halkın doğru haber alma hakkını savunmak adalet hak hukuk gibi kavramlar adına da taraflı olmaktır.

SIRADAKİ HABER