Yüreğimizde yaşıyorsun Yılmaz Bayraktar

İpsala BİDOST (İpsala Doğa Sporları Topluluğu) ve ATAM Motosiklet Derneği İpsala Temsilcisi, İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, sivil toplum gönüllüsü ve aktivist Yılmaz Bayraktar, ölümünün 1. yıl dönümünde çeşitli etkinlikler anıldı.

Yüreğimizde yaşıyorsun Yılmaz Bayraktar

Keşan SARDOS (Saros Doğa ve Spor) Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinliklere, Yılmaz Bayraktar’ın babası ve aynı zamanda Köprü Mahallesi Muhtarı olan Hasan Bayraktar, ailesi ve sevdikleri katıldı.
SARDOS Bisiklet grubu geçtiğimiz Pazar günü saat 9.30 civarında Keşan’dan hareket ederek, öğle 12.00 sıralarında İpsala’ya ulaştı. Buradan Yılmaz Bayraktar için mevlit okutulacak olan Alaca Mustafa Paşa Camii’ne giden ekip, Yılmaz Bayraktar’ın Babası Hasan Bayraktar’a taziyelerini sundu. Yılmaz Bayraktar’ı unutamadıklarını ver ölümünü bile halen kabullenemediklerini söyleyen SARDOS Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eker, Yılmaz Bayraktar’ın, bisiklet ve motosiklet camiasında sevilen bir isim olduğunu vurguladı. Hasan Bayraktar da evladını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaya devam ettiklerini, ancak Yılmaz'sız bir yaşamın çok zor olduğunu ifade ederek, katılımlarından dolayı SARDOS Derneği bisikletçilerine teşekkür etti.

SARDOS Derneği bisikletçileri daha sonra Yılmaz Bayraktar’ın İpsala Işıklar Mezarlığı’ndaki kabrinin başına hareket etti. Burada ekibe, Hasan Bayraktar, Ali Bayraktar katıldı. Yılmaz Bayraktar ile geçtiğimiz yıllarda İpsala’dan Çanakkale’ye yürüyen arkadaşı Murat Sansar da hazır bulundu.

Işıklar Mezarlığı’nda Yılmaz Bayraktar için okunan duanın ardından katılımcılar, yeniden Alaca Mustafa Paşa Camii’ne gelerek öğle namazından sonra okutulan mevlide katıldı. Mevlidin ardından katılımcılara ikramda bulunuldu. İkramın ardından Yılmaz Bayraktar için düzenlenen anma etkinlikleri sona erdi.


Kaynak: Yeni Gazete
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER