TEMA öncülüğünde SARDOS ve BİDOST buluşması

TEMA öncülüğünde SARDOS ve BİDOST buluşması

TEMA İpsala İlçesi Gönüllü Sorumlusu Figen Bozkurt öncülüğünde, ilçede yer alan Atatürk Park Kafe’de, İpsala Spor BİDOST, SARDOS ve İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın katılımıyla, bölgesel doğa ve çevre konularının görüşüldüğü verimli bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen toplantıda bölgesel çevre, hava ve su kirliliği gibi konular görüşülürken özellikle çocuklar, gençler ve kadınlar adına “daha sosyal bir yaşam nasıl başarılabilir” gibi konular da ele alındı.
Toplantıya misafir olarak katılan İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal ise yaptığı açıklamada, “ilçemizde gerçekleştirilecek etkinlikler noktasında belediye olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız. Belediyemizin kültür aracı, sizlerin emrinde. Onun dışında spor yapan çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için de İpsala Belediyesi olarak desteğe hazırız. Sivil toplum kuruluşları bizler için, İpsala’mız ve bölgemiz için çok önemli. Böyle güzel bir toplantıyı tertip ettiğiniz ve İpsala Belediyesi adına, kurumum adına beni de davet ettiğiniz için, her birine ayrı ayrı çok teşekkür eder, saygılar sunarım” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER