TREDAŞ, Pazar günü elektrik kesintisine gidiyor

TREDAŞ, Pazar günü elektrik kesintisine gidiyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, merkezdeki bazı mahalleleri ile Keşan’a bağlı köy ve sahillerde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.
Açıklamada 13 Eylül 2020 Pazar günü 09.00-12.00 saatleri arasında 3 saat süreyle uygulanacak olan kesintiler sırasında bölgeye elektrik verilemeyeceği belirtildi.
Öte yandan aynı gün ve saatlerde Malkara İlçesi’ne bağlı Teteköy, Yenidibek ve bölgedeki diğer tesislere de elektrik verilemeyecek.

Buna göre:
13 Eylül 2020 (Pazar) saat 09:00 – 12:00 arası; Keşan İlçesine bağlı; Büyük Cami Mahallesi, Boztepe Caddesi, Efes Ticaret Merkezi, Mezbaha bölgeleri ve diğer tesislere,
13 Eylül 2020 (Pazar) saat 09:00 – 12:00 arası; Keşan İlçesi’ne bağlı; İzzetiye, Bahçeköy, Çamlıca, Pırnarköy, Sazlıdere, Sazlıdere Sahil, Gökçetepe, Gökçetepe Sahil, Şükrüköyi Kadıköy, Mahmutköy, Yerlisu ve diğer tesislere,
13 Eylül 2020 (Pazar) saat 09:00 – 12:00 arası; Keşan İlçesi’ne bağlı; Siğilli Köyü bölgeleri ve bölgedeki diğer tesislere geçici bir süreliğine elektrik verilemeyecek.
Yetkililer tarından yapılan açıklamada, Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmalar programlı elektrik kesintisi olup belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları ve elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenlerin 186 numaralı telefon hattına başvurmaları gerektiği belirtildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER