Atatürk ve şehitlerimiz, İpsala’da unutulmadı

Atatürk ve şehitlerimiz, İpsala’da unutulmadı

20 Kasım İpsala’nın Kurtuluş Günü’nde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz İpsala’da unutulmadı.
Gazete Saros tarafından Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimiz adına İpsala’nın Küçükdoğanca köyünde, Köy Muhtarı Remzi Saygı’nın katılımıyla lokma ikramı gerçekleştirildi.
Etkinlikle ilgili konuşan Gazete Saros Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz, “Gazete olarak, 20 Kasım İpsala'nın Kurtuluş Günü vesilesiyle, ilçemizin en az nüfusa sahip köyü olan Küçükdoğanca’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına hayır lokması ikramında bulunduk. Etkinlikte Küçükdoğanca Muhtarımız Remzi Saygı ekibimize eşlik ederken, köy halkından gelen yorumlar bizleri duygulandırdı. Biz sadece bir kum tanesiyiz. Etkinlikle sadece farkındalık yaratmaya çalıştık. Başta bölgemiz olmak üzere tüm Trakya’mızın kurtuluşu bir kez daha kutlu olsun. Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz."
Köy ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Köy Muhtarı Saygı ise, “öncelikle İpsalamız ve tüm bölgemizin Kurtuluş Günü kutlu olsun. Ve bu nazik çalışmadan dolayı Gazete Saros ailesine köy halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Köyümüz küçük bir köy ama böyle anlamlı bir günde unutulmadığımız için çok teşekkür ediyoruz. Herkese selamlar, saygılarımla” diyerek, sözlerini tamamladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER