İpsala Gümrüğü’nde feci kaza, 1 ağır yaralı

İpsala’da başka bir aracı TIR kuyruğuna girmesi için uyarmaya çalışan şahıs, kendisini fark etmeyen aracın altına kaldı. Hastanede tedavi altına alınan talihsiz kazazedenin durumunun ciddi olduğu bilgisine ulaşıldı. Kaza 3 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.55 sıralarında İpsala çevre yolunda meydana geldi.

İpsala Gümrüğü’nde feci kaza, 1 ağır yaralı

Edinilen bilgiye göre, Irak uyruklu Z.M.S. yönetimindeki KR67 VXH plakalı panelvan araç, İpsala Gümrük Kapısı istikametinde ilerliyordu. Dörtyol mevkiine gelen aracın dönel kavşağa geldiği sırada, B.C. isimli bir şahıs başka bir TIR’dan inerek aracın yanına geldi.

Z.M.S‘yi TIR kuyruğuna girmesi konusunda uyarmak için araca yaklaşan B.C., o sırada kavşaktan dönüş yapmakta olan aracın aynasına takıldı. Dengesini kaybederek yere düşen B.C., hareketine devam eden aracın altında kaldı.
Durumun fark edilmesi üzerine çevredekiler tarafından çağrılan ambulans ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz şahıs, burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması sebebiyle Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi‘ne sevk edildi.


Panelvanın altında kalarak yaralanan B.C.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaza ile ilgili olarak İpsala Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Özden özdemir
Özden özdemir - 3 yıl Önce

Arkadaşımız yoğun bakımda hayati tehlikesini atlamadı ama bizim devletimiz hemde kendi vatandaşı olduğu takdirde serbest bırakıldı soruyorum bizler Türk vatandaşı olarak bizler her hangi bir ülkede bu kazayı yapsak bırakırlarmı azla bırakmazlar ve Türkiye cumhuriyeti bize sahip bile çıkmaz bizler Avrupa şoförleri olarak artık yeter diyoruz bizlere Avrupa da sahip çıkın sizlerin politika kavganızdan biz Türk şoförleri zarar görüyor yeter artık

SIRADAKİ HABER